Aday listesine giremeyen Tatlıses'ten 'Erdoğan' paylaşımı!

5. kez başvurduğu AK Parti'nin milletvekili aday listesine yine giremeyen İbrahim Tatlıses, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Tatlıses sessizliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir fotoğrafını paylaşarak bozdu.

GİRİŞ 12.04.2023 06:22 GÜNCELLEME 12.04.2023 12:56
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Seçime sayılı günler var siyasi kulislerde hareketlilik devam ediyor. Geçen hafta siyasi partiler milletvekili aday listelerini YSK'ya verdi.  Çok sayıda isim, milletvekili adaylığı için partilerin listelerine girmeye çalıştı.

İçlerinde tanınmış ve ünlü isimlerin de yarıştığı milletvekilliği adaylığında, bazı isimler liste dışı kaldı. Bu isimlerin en başında olanlardan biri de ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses oldu.

Geçmiş dönemlerde 4 defa AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan ancak aday gösterilmeyen türkücü İbrahim Tatlıses, 5. kez yaptığı başvurusu da olumsuz sonuçlandı.

ELEŞTİRİLERE FOTOĞRAFLI CEVAP

Sosyal medya kullanıcılarının "Daha kaç kez başvuracaksınız? Yeter" yorumlarına cevap veren Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaşarak şu notu yazdı:

Biz bu tablonun aşıklısıyız başka bir şey beni ilgilendirmiyor. Ben milletvekili olmuşum, olmamışım problem değil. Benim her zaman Sayın Cumhurbaşkanımın yanında bir koltuğum vardır. Bu da böyle biline.

"BENİM MESELEM SAYIN ERDOĞAN"

Öte yandan Tatlıses, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından da bir paylaşım yapmış, "Benim meselem Türkiye! Benim meselem Urfa! Benim meselem Sayın Erdoğan. Gerisi tegoti, çıgoti" ifadelerini kullanmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 116
  • MEMOLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun mert ve cesur nasıl olunurmuş diğer zihniyet düşünsün. Her şey vatan için yolumuz ilahi kelimetullah
    Cevapla
  • Ramo 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın adam. Hem davanda hem sözünde ersin. Çıkarlarına ters düşünce oraya buraya kaçan çakallar düşünsün.
    Cevapla
  • altan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam her sene aday oluyor reddoluyor hala Reisçi. Bu İbo, inatçı bir şekilde tarafgirlikten kurtulabilir bütün günahlarına rağmen de, bizim 5 vakit namaz kılan ama bu küfür partilerine oy verenleri bilemem küfre destek küfürdür, kıblesi Kabe değildir.
    Cevapla
  • Korkut 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu davadan vazgeçmedikçe kalbimizde yerin her daim olacaktır İbrahim Tatlıses,Allah evvelden yaptığın kusurlarını,zaafiyetlerini affetsin kardeşim benim !!! Tevbe eden 1000 yıl namaz kılandan da efdal durumlara düşebilir,bence sen vazgeçilmezsin Urfalı yiğidimiz,durmak yok mücadeleye devam et,senin yüzünü görmek güç veriyor bizlere....
    Cevapla
  • Timur 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen istenmiyorsun ve aday gösterilmeyeceksin anla artık deniyor ama nerede anlayacak kafa. Senin küfür, kakaret, argo ve kadın dövmekten başka ne özelliğin var da vekil olmaya çalışırsın birader
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi