Teşkilat dizisi çok kritik bir eşiğe geldi! TRT1, tamam mı yoksa devam mı diyecek?

TRT1’de aksiyonun ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle ekran başındakilerin heyecanını yükselten Teşkilat dizisi artık kritik bir eşiğe geldi. Yayına girdiği her hafta nefeslerin tutularak izlendiği Teşkilat dizisinin 4.sezon onayı alıp almayacağı yakın bir zaman sonra netlik kazanacak.

Teşkilat dizisi çok kritik bir eşiğe geldi! TRT1, tamam mı yoksa devam mı diyecek?
Teşkilat dizisi çok kritik bir eşiğe geldi! TRT1, tamam mı yoksa devam mı diyecek?
GİRİŞ 16.04.2023 09:31 GÜNCELLEME 16.04.2023 09:31
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyenlerin severek seyrettiği yapımlar arasında yer alan Teşkilat dizisinin 3.sezonunu tamamlamasına yalnızca sayılı günler kaldı. Zorlu ve yorucu geçen bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Teşkilat dizisiyle alakalı özellikle son zamanlarda akılları kurcalayan bir durum oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılmıştı! O isim Kübra dizisiyle gümbür gümbür geliyorAlparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılmıştı! O isim Kübra dizisiyle gümbür gümbür geliyor

Sezonun sezona doğru adım adım yaklaşılırken bir yandan da akıbetinin ne olacağı seyircilerin kafasında soru işareti oluşturdu. Alınan son bilgiler doğrultusunda yakın bir zaman sonra Teşkilat dizisinin 4.sezon çekimlerinin yapılıp yapılmayacağı belirlenecek. Bu gelişmenin üzerine Teşkilat dizisini yakından takip edenleri şimdiden bir merak sardı ve gözü kulağı TRT1’den gelecek açıklamaya çevrildi.

Kritik bir eşiğe gelen ve henüz karar aşamasında olduğu belirtilen Teşkilat dizisinin seyircisi 4.sezonda da ekranlardaki yerini alması için sosyal medyada çağrıda bulundu.

7 Mart 2021’den beri yayınlanan Tims&B Productions imzalı Teşkilat dizisinin yönetmenliğini Burak Arlıel, yapımcılığını  Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, senaristliğini ise Teşkilat Senaryo Ekibi üstleniyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) çalışanlarının hikayesini gözler önüne seren Teşkilat projesinin oyuncu kadrosunda ise; Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Yunus, Emre Yıldırımer, Turgut Tunçalp ve Levent Can gibi isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 91
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncuları başka dizilerden tanıyoruz rollerini iyi yapan kişiler ama bu dizide baştan sona rollerde bir zorlama bir acemilik var. Israrla izlemeye çalışıyorum lakin bazen dayanamayıp yarısında terk ediyorum. Sanırım rol tariflerinde yönetmende sıkıntı var...
    Cevapla
  • yozgatli 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi dizi ama dikkat edilmeli. son zamanlarda sadece ask dizisi gibi... güncellenmeli o zaman tekrar heyecan artar...
    Cevapla
  • Hocam bilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hikaye artık sarmıyor reji paraya kiyamiyor arka sokaklar dahi bundan daha gerçekçi çatışma efekti vardı, silahlar kurusıkı ama patliyordu nerden baksan zayıf senaryo olmuyor ara elemanlar olmuyor işi tadında bırakın teşkilat a ayıp olacak ,
    Cevapla
  • Teşkilat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter. Pembe dizi oldu Yeter. Senaryonun tek öznesi Ömer-Zehra aşkı. Çok berbat bir prodüksiyon.
    Cevapla
  • 1223445 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilindik yüzler bu filme yakışmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de rekabet kızıştı! Bitime 2 hafta kala çarpıcı istatistikler
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA Efes Tatbikatı için havada