Güngören'de tramvay raydan çıktı: Seferler yapılamıyor

Güngören'de tramvay raydan çıktı. Güngören ve Bağcılar İstasyonları arasında seferler yapılamıyor. Olay yerine sevk edilen İBB ekiplerinin çalışması sürüyor.

GİRİŞ 13.04.2023 11:06 GÜNCELLEME 13.04.2023 11:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda sefer yapan tramvay, Kabataş istikametine seyir halindeyken Güngören durağında henüz belirlenemeyen nedenle raydan çıktı.

Raydan çıkan tramvay olay yerinde bekletilirken, ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.
Yolcular, anonslarla İETT otobüslerine yönlendirildi, olay yerine güvenlik şeridi çekildi.
Hatta Bağcılar-Güngören arasında ulaşım çift yönlü devam ederken, Güngören ve Bağcılar arasında seferler ise her iki yönde yapılamıyor.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 7
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem raydan çıktı tramway çıksa ne?
    Cevapla
  • Sadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekremin atadigi vatmanlar surmesini bilmiyorlar ! Araba surer gibi tramway suruyorlar ,! Cok ani kalkmalar ,ani fren e basmalar yapiliyor icerdeki millet bir one ,bir arkaya dusuyor..eziyetten baska bir sey degil ! Bunlar nasil egitim geciyor..?
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem otobüslerden sonra tranvay metroları da bakımsızlıktan raydan çıkarttı mahvetti istanbulu bi kamu görevlisi nasıl il il gezer miting yapar ya? iç işleri çeksene ihtarını neyi bekliyonuz taviz vere vere azdı hain chpkk teröristleri.
    Cevapla
  • Mis 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyin kafası bu . Deprem için de konuş . Kader diyerek bağara bağara insanların ölümü izlendi. Sonra helallik. Suçsuz ise neden helallik ister bir insan. Az akıl az mantık kullanın konuşun . İçerde beslediginiz en büyük keyif yapıyor. Küçük ortağınız mafya ile
    Cevapla
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    tramvaylarıda kendilerine benzettiler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek bağcılar Güngören devam ediyor Güngören bağcılar devam etmiyor. Ne yazdığınız belli degil
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne fark eder ki sonuçta ikisi de birbirine gidip gelemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları
AK Parti'de değişim: 2K formülü