HDP'li Meral Danış Beştaş'ın aday olduğu ili dahi bilmediği ortaya çıktı

HDP Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda Yeşil Sol Parti Erzurum Milletvekili Adayı Meral Danış Beştaş’ın ilk seçim çalışmasında şehri tanımadığı ifşa oldu.

HDP'li Meral Danış Beştaş'ın aday olduğu ili dahi bilmediği ortaya çıktı
HDP'li Meral Danış Beştaş'ın aday olduğu ili dahi bilmediği ortaya çıktı
GİRİŞ 13.04.2023 11:33 GÜNCELLEME 13.04.2023 12:20

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu ve Erzurumlular, Yakutiye ilçesinde açılışı gerçekleştirilen seçim irtibat bürosunu ‘Palandöken’ olarak yazan Beştaş’a tepki gösterdi. Başkan Küçükoğlu, sosyal medya paylaşımında, şu tepkiyi gösterdi: “Bu aziz şehrimi tanımayana Kıymetli Hemşehrilerim, 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecektir… Şaka gibi Yakutiye ilçemizde seçim ofisi açıp buranın Palandöken ilçesi olduğunu söylemesi…” Sosyal medyada büyük tepkilere neden olan paylaşımda Erzurumlular, “Orası Yakutiye ilçesi hanımefendi bu kadar yabancısın bu şehre ve kalkmış vekil olmaya gelmişsin hadi oradan…” diyerek kızgınlıklarını dile getirdi.

Yeşil Sol Parti’nin Erzurum Adayı olan Beştaş’ın şehri tanımadığını ifade eden Erzurumlular, “Her fırsatta terör örgütünü savunan bu kişiyi Erzurum’da istemiyoruz. Erzurum’un ilçe sınırlarını bilmeyen ve mahallelerin dahi adını ifade edemeyen bir kişi bu şehri asla Gazi Meclis’te temsil edemez. İlçelerimizin adını bilmeyen terör sevici Meral Danış Beştaş’ı istemiyoruz” diye konuştu.

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı