HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdi

Seçim çalışmaları için Erzurum'un Karayazı ilçesine giden HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdi. Beştaş, hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 14.04.2023 02:41 GÜNCELLEME 14.04.2023 02:42
Bu Habere 176 Yorum Yapılmış

HDP Siirt Milletvekili de olan Beştaş'ın içerisinde bulunduğu, Mehmet Vefa Uysal yönetimindeki 06 CJU 114 plakalı otomobil, Karayazı ilçesi Kırgındere Kavşağı'nda şarampole devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

BEŞTAŞ'IN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan Beştaş, ambulansla Karayazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Beştaş, burada yapılan müdahalelerin ardından Erzurum Şehir Hastanesine sevk edildi. Beştaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Uysal ile araçta bulunan Mehtap Demirkaya'nın kazada hafif yaralandığı bildirildi. Demirkaya da tedbir amaçlı aynı hastanede tedavi altına alındı.

HDP'Lİ BEŞTAŞ, ANKARA'YA SEVK EDİLDİ

Erzurum'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan HDP Grup Başkanvekili ve Yeşil Sol Parti Erzurum milletvekili adayı Meral Danış Beştaş, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Karayazı ilçesi Kırgındere Kavşağı'nda içinde bulunduğu otomobilin şarampole devrilmesi sonucu yaralanan ve Karayazı Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Erzurum Şehir Hastanesine sevk edilen Beştaş'ın burada ayrıntılı tetkikleri yapıldı.

Vücudunda kırıklar tespit edilen Beştaş, Erzurum Havalimanından Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

HDP Genel Merkezi'nden parti meclis üyesi Talha Kaya, hastane önünde gazetecilere, Beştaş'ın şehir hastanesinde tüm tetkiklerinin yapıldığını belirterek, "Başhekimle yaptığımız görüşme sonucunda bütün filmleri, tomografileri çekildi. Beyinde ve organlarında herhangi bir hasarın olmadığı söylendi. Ama ne yazık ki belinde kırık olduğunu tespit ettiklerini söylediler. Bu kırık sonucunda Başhekimin ve bizim de olurumuzla Meral başkanımızın ambulans uçakla Ankara'ya sevkine karar verildiği söylendi." dedi.

Beştaş da hastaneden havalimanına nakli sırasında durumunu soran gazetecilere, seçim çalışmaları sırasında trafik kazası geçirdiğini anlatarak, "İlgi gösteren, dayanışma gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Bütün Erzurumlulara en içten sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Birlikte iyileşeceğiz, ben de iyileşeceğim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan hastane önünde bekleyen bir grup partili ile hastane görevlileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 176
  • Cengo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ambulans helikopter ne ya bindirin kağnıya gönderin karayılana bir öper hemen iyileşir.
    Cevapla
  • Ercan 58 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık o uçağa o pilota benzine değmez gardaşlarim değmez
    Cevapla
  • nail 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah öldürmesin sürüm sürüm süründürsün amin
    Cevapla
  • BİROL 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin dağa orada tedavi etsinler..
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonra yapılan iyiliğin kıymetini bilir mi acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor