Şanlıurfa'da, kayıp iş insanının kuyuda cansız bedeni bulundu

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 2 gündür haber alınamayan çırçır fabrikası sahibi Kadir Önkol’un (53), boş kuyuda cansız bedeni bulundu.

Şanlıurfa'da, kayıp iş insanının kuyuda cansız bedeni bulundu
Şanlıurfa'da, kayıp iş insanının kuyuda cansız bedeni bulundu
GİRİŞ 14.04.2023 09:49 GÜNCELLEME 14.04.2023 09:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suruç’ta, çırçır fabrikası sahibi Kadir Önkol'dan 2 gündür haber alamayan yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Arama çalışması başlatan ekipler, Önkol’a ait otomobili Kovalı Mahallesi yakınlarında terk edilmiş vaziyette buldu.

Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme araç üzerinde ve çevresinde üzeri toprak ile kapatılmış kan izlerine rastlandı. Ekipler kan izlerini takip ederek otomobilden 100 metre uzaklıktaki kuyuya ulaştı. Kuyuyu kontrol eden ekipler, Kadir Önkol’un cansız bedenine ulaştı.

Kuyudan çıkartılan Önkol'un cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Cinayete kurban gittiği üzerinde durulan iş insanının ölümüyle ilgili şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Büyük Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte başka bir "KENDİ ADALETİNİ KENDİ SAĞLAMA" olayı daha... Herkes öğrenecek bunu.... Herşeyi devletten bekleyemeyiz yaaa...
    Cevapla
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyosun...Allahtan umariz ki senin adaletin de boyle kanunsuz tecelli eder.amin. Bi hurmeti seyyidil kevneyni vel murseliin.amin
    Cevapla
  • Behlül 1 yıl önce Şikayet Et
    Zulme ile abad olunmaz. Katilleri için yaşasın cehennem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'