Vali Aydoğdu, cuma namazını Bin 500 öğrenciyle Ulu Camii'de Kıldı

Aksaray Gençlik Grubu üyesi 1500 öğrenci ‘Değerlerimizi Öğreniyoruz’ Projesi kapsamında Ramazan ayının son cuması için tarihi Ulu Camii'nde bir araya geldi.

GİRİŞ 15.04.2023 04:11 GÜNCELLEME 15.04.2023 04:13
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, çeşitli liselerden öğrencilerin oluşturduğu gençlik grubunun daveti üzerine Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile gençlerle Ulu Camii'de buluştu.

Gençlerin çoğunluk oluşturduğu Ulu Camii tarihi günlerinden birini yaşanırken, cami kısa sürede doldu. Yüzlerce vatandaş bir araya gelirken, cuma namazı cami dışına kadar taştı. Vali Hamza Aydoğdu, gençlere düzenledikleri organizasyon ve davetleri nedeniyle teşekkür ederken, Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Gençlerin milli ve manevi değerlere verdikleri önemin büyük anlam ifade ettiğini belirten Vali Aydoğdu, Ramazan ayının son cumasına gençlerle birlikte veda ettikleri için mutlu olduklarını belirtti.

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 102
  • Ali Balat 1 yıl önce Şikayet Et
    Valimizi tebrik ediyorum
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke sürekli olsa, bütün valiler taşın altına elini koysa.... Gençleri kaybetmeyelim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    camilerimiz genclere hasret kaldi iyi dusunce
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Cuma günü resmi tatil olsun, çoluk çocuğumuz rahat rahat Cumaya gidebilsin, zaten zihinleri pagan küreselci medya ve yerel ortakları tarafından yeterince işgal ediliyor.
    Cevapla
  • Türkei 1 yıl önce Şikayet Et
    Masallah Allah kabul etsin
    Cevapla
  • The çoban 1 yıl önce Şikayet Et
    Heye Allah sen deyince kabul ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü