İstanbul'da seçim güvenliği zirvesi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma ve Sahil Güvelik Komutanları ile beraber seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

GİRİŞ 15.04.2023 14:34 GÜNCELLEME 15.04.2023 14:46

AFAD merkezinde gerçekleştirilen toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri’nin İstanbul’umuzda huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için Kaymakamlarımız, İl Emniyet Müdürümüz İl Jandarma ve Sahil Güvelik Komutanlarımız ile birlikte İl Seçim Güvenliği Toplantımızı yaptık." ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..