HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan HDP'ye ve PKK'ya sert sözler

HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, "İşte birileri eğer memleketimize göz koyarsa, Fransızlar gibi ya da İngilizler gibi ya da onların uşaklığını yapanlar gibi. O zaman da Hazreti İbrahim'in baltası olur Şanlıurfa." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 16.04.2023 19:19 GÜNCELLEME 16.04.2023 21:01
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Konuşmasına "Bismillahi velhamdülillah" diyerek başlayan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki 18 Mart Çanakkale Caddesi'nde düzenlenen, "897 Afet Konutu Temel Atma ve 659 Konut, 61 Dükkan Anahtar Teslim Töreni"nde, peygamberler diyarı şanlı şehirde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Havaalanından törenin yapılacağı alana vatandaşların yoğun ilgisi dolayısıyla yaklaşık bir saatte gelebildiklerine işaret eden Yapıcıoğlu, 14 Mayıs'ta oyların bu milletin hizmetine talip olanlara gideceğini ifade etti.

"FRANSIZLAR GİBİ, İNGİLİZLER GİBİ YADA ONLARIN UŞAKLIĞINI YAPANLAR GİBİ MEMLEKETİMİZE GÖZ KOYARSA..."

Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden ve arkasından selden etkilenen Şanlıurfa'da yaraların hızlı bir şekilde sarıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"5 gün önce Şanlıurfa'nın onur günüydü. 11 Nisan Şanlıurfalı kardeşlerimizin küffarı memleketten kovmasının 103'üncü yıl dönümüydü. İşte birileri eğer memleketimize göz koyarsa, Fransızlar gibi ya da İngilizler gibi ya da onların uşaklığını yapanlar gibi. O zaman da Hazreti İbrahim'in baltası olur Şanlıurfa. Allah'ın izniyle bir daha o emperyalistler bu topraklara göz koyamayacak, onlara göz kırpanlar da Urfalı kardeşlerimden oy da almayacak, yüz de almayacak."

"KÜRT, TÜRK, ARAP BİR VE BERABER OLACAĞIZ"

Yumruk gibi kenetleneceklerinin altını çizen Yapıcıoğlu, şöyle devam etti:

"Bir ve beraber olacağız. Kürt'ü ile Türk'ü ile Arap'ı ile bu birlik, beraberlik görüntüsünü inşallah memleketin diğer taraflarına da taşıyacağız. Ve hep birlikte inşallah bütün sorunlarımızı, sükunetle, akılla, kardeşlikle, adalet temelinde çözeceğiz ve daha güçlü bir şekilde ayaklarımız üzerine doğrulacağız. Yaralılarımızı sarmış bir şekilde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca müslüm denilen adam sen kimsin benim imanı mı sorguluyorsun ? Senin haddine değil bir kere benim imanı mı sorgulamak. Günah alma bence. Ayrıca arkadaş Osmanlı bayrağı kaynaklarda hep Türk bayrağı diye geçer kendinizi kandırmayın. Sana göre doğru olan herkes için geçerli değil
    Cevapla
  • Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti Devletime vatandaşlık bağı ile bağlı, Devletini ve Bayrağını gerçekten seven herkes TÜRK'tür.
    Cevapla
  • Oğuzhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallh Hdp'ye yani Yeşil sol partiye ve Kılıçtaroğlu'na oy verecek Kürtler küfre, Allah ve İslam düşmanlarına oy verdiklerine anlarlar.
    Cevapla
  • ayho 1 yıl önce Şikayet Et
    müslüman bir türk oalrak kim şeriati di,lerse kim şeriat için emek verirse oyum onundur. allahtan başka galip yoktur.
    Cevapla
  • İsmail SERT 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!