Bakan Çavuşoğlu'nun enerjisi teşkilatlara da yansıdı

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, yorulmak nedir bilmiyor. Bakanın bu enerjisi, seçim sürecinde parti teşkilatlarına da yansıyor

Bakan Çavuşoğlu'nun enerjisi teşkilatlara da yansıdı
Bakan Çavuşoğlu'nun enerjisi teşkilatlara da yansıdı
GİRİŞ 16.04.2023 21:05 GÜNCELLEME 16.04.2023 21:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir yandan dünyanın dört bir tarafındaki mevkidaşları, birçok ülkenin lideri ve yetkilileri ile sık sık görüşüp, Türkiye’nin dış politikasını başarı ile yürüten, bir yandan ülke içinde şehir şehir gezen Bakan Çavuşoğlu, seçim bölgesi ve memleketi Antalya’da da yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Bakanın insanüstü gayreti, “Biyonik bakan” yorumlarına neden oluyor. Bu enerjinin seçim çalışması yürüten Antalya teşkilatlarına da yansıdığı dikkatlerden kaçmıyor.



14 Mayıs seçimleri yaklaşırken, Bakan Çavuşoğlu’na “Takım kaptanımız” diyen partinin Antalya MKYK üyeleri, milletvekili adayları, belediye başkanları, teşkilat mensupları, özellikle adayların belirlenmesinden sonra diğer parti teşkilatlarına göre sorunsuz bir birlik ve beraberlik örneği sergiliyor. Bu durum, yapılan son anketlere de yansıyor ve AK Parti’nin Antalya’da birinci parti olması bekleniyor.
 

KAYNAK: AKDENİZMANŞET
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Alper Göktürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Dışişleri Bakanlığının son günlerinde acaba kktc nin tanınması konusunda islam işbirliği teşkilatı nezdinde resmi bir talepte bulunabilir mi ???
    Cevapla
  • muhammet beyazal 1 yıl önce Şikayet Et
    inşallah. Allah çalışanların gayretini boşa çıkarmasın.
    Cevapla
  • Yaşar Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah güç kuvvet versin sayın Bakanımız ve diğer bakanlarımıza ve de özellikle sayın Cumhurbaşkanımıza İnşaAllah daha uzun yıllar hizmet ederler Rabbimin izniyle
    Cevapla
  • Hekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabii canım kimden bahsediyoruz arı gibi çalışan en onurlu dışişleri bakanı sayın Meriç Çavuşoğlu Allah ondan razı olsun
    Cevapla
  • Vangolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah bakanım seni çok seviyorum hacı baba köyden yoğurt yumurta tereyağıyla besliyor maşallah söyleyin maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!