Arkadaşını küfrettiği için öldürdü

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde kendisine küfrettiğini iddia ettiği arkadaşı Hasan Erdoğan'ı (47) bıçaklayarak öldüren Sait Kızılcı (46), tutuklandı.

GİRİŞ 18.04.2023 11:14 GÜNCELLEME 18.04.2023 11:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, 16 Nisan günü saat 23.00 sıralarında 5 Eylül Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Hasan Erdoğan, evinde arkadaşı Sait Kızılcı ile alkol alırken tartışma çıktı.

Kızılcı, yanındaki bıçak ile Hasan Erdoğan'ı yaraladı. Karın bölgesinden 5 bıçak darbesi alan Erdoğan, ambulansla kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Polis, kaçan Kızılcı'yı kısa süre sonra saklandığı adreste yakaladı. Gözaltına alınan Sait Kızılcı'nın ilk ifadesinde arkadaşının kendisine küfrettiğini, bu nedenle olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kızılcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • sali 1 yıl önce Şikayet Et
    alkol yasaklanmalı .alkol tüketenler kamu binalarına girişlerine izin verilmemeli alkollu işe gelen kamudan atılmalı
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    küfür cahil adamın sözüdür bunu bırakın ancak boş insan küfreder herkes küfür akaldırmaz
    Cevapla
  • Kürt Oğlu Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkol Tüm Kötülüklerin Anasıdır...
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan şarap (içki) ve kumar yoluyla aranıza düşmanlık ve kin sokmak ve sizi Allah'ı anmaktan ve namaz kılmaktan alıkoymak ister. Artık (bunlardan) vazgeçtiniz değil mi?” (Mâide, 5/90-91)
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Haramdan uzak durun, Hayatınızı yaşayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'