Bağcılar'da fırına silahlı saldırı

Bağcılar'da bir ekmek fırınına silahla ateş açıldı. Ekmek almak için sırada bekleyen müşterilerin kaçıştığı anlar kameralara yansıdı.

Bağcılar'da fırına silahlı saldırı
Bağcılar'da fırına silahlı saldırı
GİRİŞ 18.04.2023 16:44 GÜNCELLEME 18.04.2023 16:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay 16 Nisan Pazar Günü saat 03.00 sıralarında Yüzyıl Mahallesi'nde yaşandı. Cadde üzerinde bulunan Ramazan Ergin'e ait ekmek fırını,  kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kurşunlandı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, müşterilerin kaçış anı kameralara yansıdı. Saldırı anından önce fırının önünde sohbet eden 3 kişi görülüyor. Saldırıdan 4 saniye önce bir kişi, arkasına bakarak fırına giriyor. İçeri girdikten sonra fırının içerisine doğru ateş ediliyor. O esnada içeride bulunan 6 kişi panikle yere eğiliyor. Kurşun bir kişinin paltosunu sıyırıyor. Fırın sahibi Ramazan Ergin, "Ben sadece müşteri ile ilgileniyordum. Nasıl ateş edildiğini göremedim. Silah sesleri duydum, içeride 5-6 müşterim vardı. Bir kişiyi sıyırdı, hastaneye kaldırılan olmadı. Burada daha önce böyle bir şey olmadı. İlk kez denk geldik ama son 1 aydır bu bölgede sıkıntılar yaşanıyor" diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Tehdit tabiki hasetten kıskançlıktan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?