2 aylık bebeğe asitli saldırıda bulunan kadın tutuklandı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde üzerine asit içerikli sıvı isabet eden 2 aylık bebeğin yoğun bakımda tedavisine başlandı, gözaltına alınan bir kadın tutuklandı.

2 aylık bebeğe asitli saldırıda bulunan kadın tutuklandı!
2 aylık bebeğe asitli saldırıda bulunan kadın tutuklandı!
GİRİŞ 19.04.2023 01:09 GÜNCELLEME 19.04.2023 01:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İddiaya göre Kerzi Y. (40), ayrı yaşadığı eşi Gökhan Y'nin (40) Özbekistan uyruklu S.G. ve 2 aylık bebekleri ile birlikte oturdukları Asmalıevler Mahallesi'ndeki apart daireye gitti.

Burada eşiyle tartışan Kerzi Y, yanında getirdiği asit içerikli sıvıyı kucağında bebeğini tutan S.G'ye attı. Yakıcı sıvı, 2 aylık bebeğin üzerine isabet etti.

Yaralanan bebek, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay sonrası kaçan ve Fatih Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan Kerzi Y, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Emniyetteki ifadesinde suçlamayı kabul etmediği öğrenilen zanlı, adliyeye getirildiği sırada da "Ben öyle bir şey yapmadım. Komplo." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey bekle surat ifade zaten herşeyi söylüyor allahın laneti bu ve bunun gibi insanların üzerine olsun inşallah.
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    yüzünden şer akıyooo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri