Son dakika... Gara'da 6 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberlerine göre Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GİRİŞ 19.04.2023 11:35 GÜNCELLEME 19.04.2023 17:20
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan açıklamada, "Durmadan yorulmadan inlerini başlarına yıkmaya devam. Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    kahramanlarımız altı hevali bayram hediyesi olarak sarı elbiselerle donatmışlar tebrikler
    Cevapla
  • MMU 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok sarı torbalar var elimizde ,sahibini arayan !! Merak edilmesin,herkese yetecek kadar var..cesaretli parlamento üyelerine de arz edilir,tabii ki kürsüde kükremeye benzemez zira orası er meydanıdır ..hamburgerci,çakma sağcılar ve başörtüsüne el atanlara destek verenlerin harcı değildir o mecralar,yarım porsiyonluk insanlar daima uzak dururlar o bölgelerden! ÇOK YAŞA MEHMETÇİĞİM !!
    Cevapla
  • aylmz 1 yıl önce Şikayet Et
    varolun
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    teröst cani apo yuı katil süloyu kurtaRACAĞIZ DİYEN ALÇAKALR SONUNUZ BÖYLE OLACAK... yola devam. rte
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bu haberi okuyunca rambonun ilkkan filmi aklıma geldi albayın kasaba şerifine bir lafı vardı. adamlarınız için bir şeyi unutmayın. şerif neymiş o diye sorunça adamlarınız için çok sayıda ceset torpası demiş .şimti taha cok cesetler geleçek zanediyorlarki amerika onlara sahip çıkıyor.işin aslı onları amerika öldürdüyor.menfati gereği hepsini harçayaçak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması! Müzakereler sona erdi: Cevabımızı ilettik!
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var