Siyahi kız çocuğu kendisini kurtaran Sahil Güvenlik personeline öyle bir baktı ki...

İzmir'in Seferihisar ilçesinde Yunan unsurlarınca geri itilen 44 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Can sallarında bulunan minik bir siyahi, kendisini kurtaran Sahil Güvenlik personeline bakışı yürekleri ısıttı.

Siyahi kız çocuğu kendisini kurtaran Sahil Güvenlik personeline öyle bir baktı ki...
Siyahi kız çocuğu kendisini kurtaran Sahil Güvenlik personeline öyle bir baktı ki...
GİRİŞ 19.04.2023 19:45 GÜNCELLEME 19.04.2023 19:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 18 Nisan saat 11.45 sıralarında, Seferihisar ilçesi açıklarında can salları içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine harekete geçti. Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itildiği belirlenen 2 can salı içerisindeki toplam 44 düzensiz göçmen, görevlendirilen Sahil Güvenlik botu tarafından kurtarıldı. Kurtarılan bir can salı içerisinde bulunan minik bir siyahi kızın ise kendisini kurtaran Sahil Güvenlik personeline minnetle bakması dikkat çekti.

Karaya çıkartılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • son imparator 1 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK beklenendir !
    Cevapla
  • Fark budur 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırtlanlar ve Çakallardan sonra bir gerçek insan yüzü gördü zavallıcık kızcağız,sizler neredeydiniz diyor şimdiye kadar canım benim adeta..Türk'ler mazlumların koruyucusudur,bu hep böyle kalmalıdır,gurur duyuyorum ülkemle !!!
    Cevapla
  • Doğrucu Davut... 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye bundan bir şey olmuyor. Bu çocuğun bakisi yeter...
    Cevapla
  • Zeytin 1 yıl önce Şikayet Et
    O güzel gözlerine korku salanlari kahri perisan eyle Allahim. O yavrumuza güven veren görevlimizi de iki cihanda pahidar eyle Allahim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı