Selçuk Bayraktar: Çok değerli bir müjde!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından Karadeniz gazına ilişkin yaptığı paylaşımda "Bayram erken geldi. Milletçe bayram hediyemiz oldu" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 21.04.2023 06:38 GÜNCELLEME 21.04.2023 10:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın açıklamaları şu şekilde:

Bayram erken geldi. Karadeniz havzasındaki gazımız karaya ulaştı. Milletçe bayram hediyemiz oldu. Ülkemizin enerji bağımsızlığı adına çok değerli bir müjde. Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Türkiye Yüzyılı'nda her alanda tam bağımsız Türkiye!

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Harun raşit öz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım çürük zihniyet e fırsat vermesin inşallah bu zihniyet vecihi hürkuşa Demirağ batırıp öldürdüler yetmiş yıl önce bu insanlar insanların suçu vatanını milletini sevmek Selçuk bayraktarınkide bu bu zihniyet in çoğu kripto İsrail abd bize parasını ödediğimiz uçakları vermediler bunlar kafire Uşaklık için yetiştiriliyorlar vatanını satmak için başa getirmeye çalışıyorlar
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Motor problemimizi hızla çözmrmiz lazım, Kızılelma min 2 mach görmeli
    Cevapla
  • ince memed 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Selcuk bey, seni ve ekibini cok seviyorum. Dualirimiz sizinle. Senden bir istegin var. Ambulanslarimiza son donemde yol vermeme olayi gelisiyor. Senden ricam ve istegim ambulanslarimiza roketatar gibi bir seyler takilabilirmi. Tesekkurler, Allaha emanet
    Cevapla
  • Levent 15 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel İnsanlarımız güzel atlara binip gitmemişler!.. Hepsi vatanımız, milletimiz için elele verip, yüreklerini ortaya koymuşlar! Allah hepinizden razı olsun!
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    İleride inşallah cımhurbaşkanı olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik