23 Nisan 2023 etkinlikleri: Denizin dibinde Türk Bayrağı açıldı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleşen dalışla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yıldönümüne ithafen dalgıçlar denizin dibinde Türk Bayrağı açtılar.

23 Nisan 2023 etkinlikleri: Denizin dibinde Türk Bayrağı açıldı!
23 Nisan 2023 etkinlikleri: Denizin dibinde Türk Bayrağı açıldı!
GİRİŞ 23.04.2023 15:50 GÜNCELLEME 23.04.2023 15:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle birçok kutlamalar yapılmakta Çocuklara öncelik verilen bu bayramın coşkuyla geçirilebilmesi için farklı etkinlikler de göze çarptı. Bunlardan bir tanesi de denizin dibinde açılan dev Türk Bayrağı gösterisi.

103. YILDÖNÜM İÇİN DENİZİN DİBİNDE DEV TÜRK BAYRAĞI!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan Dalyan koyu açıklarında 3 dalgıç barşarılı bir dalış gerçekleştirdi. Dalgıçlar Önder Diktaş, Serap Metintürk ve Necmettin Coşkun deniz dibinde TBMM'nin açılışının 103. yıldönümü sebebiyle dev Türk Bayrağı açtı.

Dalış okulunun sahibi dalgıç Önder Diktaş, her yıl milli bayramları deniz dibinde farklı etkinlikler gerçekleştirerek kutladıklarını dile getirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yıldönümünü kutlamanın sevincini yaşadıklarını da ifade eden Diktaş sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bu yıl gösteride 3 dalgıç yer aldık. Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 5 metre derinlikte Türk Bayrağı açtık. Deniz dibindeki balıklarda Türk Bayrağı önünde güzel bir görüntü oluşturdu. Biz de ekip olarak tüm çocuklarımızın bayramını kutluyoruz." dedi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    MashaAllah subhanAllah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı