Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine geliyor! Mafya dizisi izlemeyi sevenler için...

Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve yankılarını çok geniş çapta hissettiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinin ekibinden ekran başındakilerin heyecan seviyesini yükseltecek bir dizi geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine geliyor! Mafya dizisi izlemeyi sevenler için...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine geliyor! Mafya dizisi izlemeyi sevenler için...
GİRİŞ 14.05.2023 15:10 GÜNCELLEME 14.05.2023 15:10
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından yeni bir mafya dizisi daha yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. Yeni sezonda seyircileri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yokluğunu aratmayacak sürpriz bir proje bekliyor. Hiç vakit kaybetmeden kolları sıvayan ve sıkı hazırlık sürecine giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinden yepyeni bir proje geliyor.

İzleyici kitlesinin bir süredir merak ve sabırsızlık içerisinde bekleyişe koyulduğu yeni diziye dair ayrıntılar yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Yapımcılığında Bahadır Özdener ve Fatih Aksoy ikilisinin bulunduğu yeni mafya dizisinin cast çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağının müjdesi verildi.

Oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı şimdilik netleşmezken, yapımcılık kimliğinin yanı sıra yönetmen olarak da tanınan Fatih Aksoy’la işbirliği yapılacağı öğrenildi. Eylül ayı itibariyle dizi severlerin karşısına geçeceği bilgisi aktarılan yeni dizinin mafya, aşk ve intikam örgüsü üzerine kurulacağı duyuruldu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • Eda 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadin bas rol özgü namal olsun
    Cevapla
  • Eli 1 yıl önce Şikayet Et
    Lutfen dizinin bas rol kadini özgü namal olsun
    Cevapla
  • ali murat 1 yıl önce Şikayet Et
    düşük bütceli filmler figuranların kafasına geçir bir kar maskesi o sahneden o sahneye öldür öldür bitmiyorlar . cezayir diye bir dizi yaptılar .seyretmiyorum ama ne zaman fregmanına rastlasam 3-5 saniyede onlarca insan ölüyor .yani saçma sapan çapsız diziler
    Cevapla
  • Gülce 11 ay önce Şikayet Et
    Cezayir'i onlar yapmadı
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Mafya ask intikam iyi dusunmusunuz Bu ulkede olmayan bir dizi stili. Eskilerin sözü UYDUR KAYDIR EBEM KÖMECİ
    Cevapla
  • Berkant 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim raci şaşmaz bu işi biliyordu gitti edho bitti bari yenisini çekeceksiniz kimsesiz alpaslanla devam etseydiniz tutardı bu saatten sonra mafya dizisi tutmaz aile dizisi var o da çok sürmez
    Cevapla
  • Ali beg 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen haklısın Alparslan in hikayesini yarım birakdilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu