Ben Bu Cihana Sığmazam’da peş peşe ayrılık! 2'sini birden artık göremeyeceksiniz

ATV’de reytingleri altüst eden Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Asım Kaptan’ karakterini üstlenen Mirza Bahattin Doğan ile ‘Sabit Bahrioğlu’ karakterini üstlenen Hüseyin Soysalan yollarını ayırıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da peş peşe ayrılık! 2'sini birden artık göremeyeceksiniz
Ben Bu Cihana Sığmazam’da peş peşe ayrılık! 2'sini birden artık göremeyeceksiniz
GİRİŞ 25.04.2023 10:54 GÜNCELLEME 25.04.2023 10:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aksiyon ve gerilim yüklü sahneleriyle heyecanın dozunu katlayarak artıran Ben Bu Cihana Sığmazam’da 2 oyuncu için ayrılık zamanı geldi çattı. İlk olarak ‘Asım Kaptan’ karakteriyle adından geniş kitlelere söz ettiren Mirza Bahattin Doğan’ın macerası noktalanacak. Cezayir Türk karakterinin arkadaşı rolüyle ekran önüne çıkan ve hikâyesinin sonuna gelen Mirza Bahattin Doğan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Mehmetçik Kut’ül Amare, Pusat, Pars Narkoterör ve Çekirdek Aile gibi projelerde boy göstermişti.

Aile dizisine Kurtlar Vadisi’nden çok konuşulacak transfer! Ortalığı kasıp kavuracakAile dizisine Kurtlar Vadisi’nden çok konuşulacak transfer! Ortalığı kasıp kavuracak

İkinci olarak ise Ben Bu Cihana Sığmazam yapımında ‘Sabit Bahrioğlu’ karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçen Hüseyin Soysalan'ın da serüveni artık bitiyor. Sait ile Soner’in babası rolüyle tüm dikkatleri üzerine çeken ve Ben Bu Cihana Sığmazam’daki yolculuğunu tamamlayan Hüseyin Soysalan, Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Karadayı, Ezel, Cesur Yürek ve Sakarya Fırat gibi projelerde rol almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tam bir fiyasko
    Cevapla
  • edho 1 yıl önce Şikayet Et
    bence tutulmadı o yuzden oyuncular ayrılıyor dızıden
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Güvenlik Kabinesi Refah'taki kara saldırılarının genişletilmesini onayladı
Yüzde 500 yetmedi! İmamoğlu’nun ilk işi İstanbul’da suya zam