İstanbul'u selamlayan savaş uçaklarımızın fotoğrafları paylaşıldı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), TEKNOFEST kapsamında İstanbul üzerinde selamlama uçuşu yapan Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının fotoğraflarını yayınladı. Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu da görüntülerde yer aldı.

İstanbul'u selamlayan savaş uçaklarımızın fotoğrafları paylaşıldı
İstanbul'u selamlayan savaş uçaklarımızın fotoğrafları paylaşıldı
GİRİŞ 25.04.2023 21:52 GÜNCELLEME 25.04.2023 21:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MSB'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımda, "Hava Kuvvetlerimize ait uçaklarımızın TEKNOFEST 2023 kapsamında İstanbul Boğazı üzerinde gerçekleştirdiği selamlama uçuşuna ait birbirinden güzel fotoğraflar." ifadesi kullanıldı.

Paylaşımdaki fotoğraflarda İstanbul Boğazı, Haliç, Sarayburnu ve Ayasofya üzerinde selamlama uçuşu yapan SOLOTÜRK, F-4E/2020 ve F-16 savaş uçaklarının yanı sıra Sarayburnu'nda demirleyen Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu da yer aldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes akıllı olsun 9 lu masa dahil
    Cevapla
  • İSTANBUL..34 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah..
    Cevapla
  • adamın biri 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bir gün envanterde hiç amerikan uçağı kalmaz hepsi kendi yaptıklarımız olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    gurur duyduk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin'in BM üyeliği onaylandı
Altın fiyatlarında sert yükseliş