Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek, uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti. Aypek'in koruması ve şoförü olan Halil G.'nin öldürdüğü öğrenilirken, katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 26.04.2023 18:29 GÜNCELLEME 26.04.2023 18:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir iş merkezinde silahlı saldırıya uğrayan eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanvekili Mehmet Aypek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan iş merkezine gelen Halil G, 73 yaşındaki Mehmet Aypek'i tabancayla ateş açarak yaraladı.

Mehmet Aypek kimdir ve nerelidir? Mehmet Aypek ne iş yapıyor? Mehmet Aypek kimdir ve nerelidir? Asıl mesleği ne? Mehmet Aypek'in bilinmeyen hayatı

Olay yerine yakın olan ve silah seslerini duyan Yunus ekipleri, Aypek'in koruması ve şoförü olan Halil G'yi olayda kullandığı silahla birlikte yakaladı.

Sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak 100. Yıl Hastanesi'ne kaldırılan Aypek, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Zanlı, Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

TUTUKLANDI

Eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili Mehmet Aypek’i tabancayla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili Mehmet Aypek’i tabancayla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı. Şüpheli G.G., soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdikten sonra 'kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • 400 vekil 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden sonra Reisten idamı getirmesini bekliyoruz.Bunun için lazım olan desteği Akpartiye vereceğiz meclisten idam yasasını geçirecek çoğunluğa ulaştıracağız.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Birincisi besle kargayı oysun gözünü ikincisi Acaba korumanın Onurunumu kırdı Azarladı Sonuç İKİSİDE kaybetti Şeytan ve fıravun Nefis kazandı bu dünyada bir Aklını güzel kullananlar birde Aklından habersiz yaşıyan lar var yazık olmuş Allah Rahmet etsin ölene
    Cevapla
  • Vatandaş Hazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Beslemek yerine kısas uygulayın ,bakalım bir daha böyle bir olay olurmu.
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur olur 1960-1970 ve öncesine bakarsan idam caydırıcı olmadığını görürsün ,ammma hak adalet yerini bulsun diyorsan kana kan ,başa baş geride kalan yanan yürekleri biraz söndürür
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    brütus
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk halkına 'Ruanda' operasyonu çöktü!
Çadır kente ölüm yağdı! Katliam mutluluklarını paylaştılar...