Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na "Atatürk Havalimanı" tepkisi

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, seçimi kazanırsa Atatürk Havalimanı'nı Amerika'daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahiplerine teslim edeceğini açıklayan yedili masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 28.04.2023 01:49 GÜNCELLEME 28.04.2023 10:01
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı ve yedili masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan videoyla, eğer cumhurbaşkanı seçilirse Atatürk Havalimanı'nı Amerikalılara teslim edeceğini açıkladı.

"AMERİKA'DAKİ ŞİRKETİN SAHİPLERİYLE YAPACAĞIZ"

Burayı uzay ve havacılık üssü yapacağını öne süren CHP lideri, "Peki, bunu kimlerle yapacağız, gerçekten de önemli bir soru ve sorulması gereken bir soru. Merkezin kurulması ve geliştirilmesi için başarıları dünyaca tanınan ve başta Amerika'daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahipleri ile yapacağız." sözlerini sarf etti.

"NURİ DEMİRAĞ'IN UÇAKLARINI TOPRAĞA GÖMEN ZİHNİYET HİÇ DEĞİŞMEMİŞ"

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Atatürk Havalimanı'nı Amerika'daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahiplerine teslim edeceğini duyuran Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

"Halen 'en iyisini' Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek…" diyen Bayraktar, "Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş" ifadelerini kullandı.

Bayraktar'ın Twitter'daki hesabından paylaşımı şöyle:

"Milyondan fazla gencin yarıştığı, dünyanın en iyisi Milli Teknoloji Projelerinin sergilendiği TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’nı ABD’li bir şirkete verme fikri…

Halen “en iyisini” Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek…

Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 157
  • anadolu 11 ay önce Şikayet Et
    şirketler siyaset üstüdür. senin damadın da başarılı işler yapsın millet onu da takdir eder. ülkeyi chp yönetmiyorsa özellikle muhafazakarlar yönetiyorsa devletin memurundan polisinden tut istihdam oluşturan teknoloji geliştiren şirketlerine kadar kin nefret besleyen tehdit eden chp zihniyeti inşallah başarısız olur bu seçimde. Allah devletimizin milletimizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Yozgatlı 11 ay önce Şikayet Et
    Sayın haluk bey. bunlar kim ki. Tam da bir hain olduklarını düşünüyorum. Peki sebep ne ? burada milli şirketlerimiz dururken bu ne amerika sevdası. galiba bunu başkan yapacaklar ya o sebeple buda onlara ülkenin sırlarını alma lansı verecek. çok akıllı. yanlış birşeyi hesaba katmıyor. bu kim ki alıp veriyor başkan oluyor. Allah var o kime nasip ederse başkan o olacak. Allah ı unuttuğunu
    Cevapla
  • Ts61 11 ay önce Şikayet Et
    Habu adami çok seviyorum beni çok güldürüyor komik şey
    Cevapla
  • VATANDAŞŞ 11 ay önce Şikayet Et
    Vahşi batı bize İnsan hakları,demokrasi diyerek bizi hakimiyeti altına almak istiyor.Buna inanalar cahiloğlu cahiller var bu ülkede.Örnek,hdpkk demokrasi insan hakları diyor bombalar patlatıyor,asker,polis katlediyor.
    Cevapla
  • VATANDAŞŞ 11 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de ben çok okudum her bir şeyi bilirim diyen okumuş cahiller var.Bu Yüksek okumuş cahiller chpkk destekcisi olup Türkiye de iç savaş çıkartarak Amerika'nın Türkiye yi ırak,Suriye ve Afganistan'a çevirmek istiyorlar.Lanetolasıcalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'