Turan: Kaybedecek kimsenin olmadığı bir anlayış istiyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, bir dizi programlar kapsamında bulunduğu Çanakkale Biga’da seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Turan: Kaybedecek kimsenin olmadığı bir anlayış istiyoruz
Turan: Kaybedecek kimsenin olmadığı bir anlayış istiyoruz
GİRİŞ 29.04.2023 19:15 GÜNCELLEME 29.04.2023 19:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışında konuşan Turan, “Önümüzde seçimler var. Burada siyasi konuşma yapacak değilim. Milletimiz ne derse baş göz üstüne. Kazanıldığında kaybedecek kimsenin olmadığı bir anlayış istiyoruz. Yarış yapalım, halkımız karar versin. Yarış yapalım, milletimiz raconu kessin. Zaten milletimiz irfan sahibidir, izan sahibidir, en iyi kararı verecektir. O yüzden kavga ederek, tartışarak değil; yarışarak, seçim gününde sandığa saygı duyarak, çıkan tabloya hep beraber omuz vereceğiz.” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Recep 11 ay önce Şikayet Et
    Durmak yok, iyice batana kadar devam. Bunlar iyi günler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı