Can Tanrıyar tutuklanarak cezaevine gönderildi

Uçankuş televizyonunun sahibi gazeteci Can Tanrıyar, "kişisel verileri ele geçirme veya yayma" ve "yağmaya teşebbüs" suçlarından tutuklandı.

Can Tanrıyar tutuklanarak cezaevine gönderildi
Can Tanrıyar tutuklanarak cezaevine gönderildi
GİRİŞ 30.04.2023 00:17 GÜNCELLEME 30.04.2023 01:03
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, şüpheli Muhammed Yakut'un yaptığı suç içerikli video paylaşımlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Yakut'un paylaşımlarında kullanılmak üzere bilgi, belge ve fotoğraf aktarımı yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Tanrıyar'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

CAN TANRIYAR TUTUKLANDI

İstanbul Adalet Sarayı'na götürülen Tanrıyar, soruşturma savcılığında ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince, "kişisel verileri ele geçirme veya yayma" ve "yağmaya teşebbüs" suçlarından tutuklandı.

Soruşturma kapsamında Tanrıyar hakkında, şüpheli Yakut'la birlikte fikir ve eylem birliği içerisinde müşteki bir kişiye yönelik "nitelikli yağmaya teşebbüs" eyleminde bulunduğuna dair tespitler nedeniyle gözaltı kararı verilmişti.

Karar sonrası Tanrıyar, 26 Nisan'da İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Beşiktaş'taki evinde gözaltına alınmıştı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç mi doğru bir iş yapmazlar dürüst olmak ahlaklı olmak zor bir şey mi kanlarına işlemiş hainlik
    Cevapla
  • akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Televoleye çıkarsınlar bu haberi. Birazda kendisi haber olsun magazinde.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Yayılan belgelerin doğruluğuna göre suçu işleyenlerin tutuklanacagina belgeleri sizdirip açığa çıkmasını sağlayanlar tutuklaniyorsa adalet diye birseyden bahsetmeyin ülkemizde...
    Cevapla
  • İsminiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Belgelerin içeriği ayrı bir konu. Bu adamın suçu kişisel verileri ele geçirmek yaymak ve yağmacılık.
    Cevapla
  • Şahinbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefetimiz suçlulara avukatlık yapıyor
    Cevapla
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanların Petek Dinçöz aşkısı yareni magazin cicisi ancak sonra 7 yıl beraberlikten sonra evlilik ve işkence mafya gasp gibi şikayet Petek Dinçöz den hatta Cumhurbaşkanı ndan yalvarma sözleri mahkemeleştiler sonra bir anda döndü dolaştı Can oldu Cumhurbaşkanı na düşman oluverdi sebep Sedat Peker ile Muhammed Yakut arasinda ve Can arasında kirli ilişki deşifre oluverdi hiç bilinmeyec
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı
Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!