YSK'dan 14 Mayıs için yeni karar: Okul kantinleri açık olacak

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili yeni bir karar aldı. YSK, oy verme günü okullardaki kantinlerin açık bulundurulmasında engel bulunmadığına hükmetti.

YSK'dan 14 Mayıs için yeni karar: Okul kantinleri açık olacak
YSK'dan 14 Mayıs için yeni karar: Okul kantinleri açık olacak
GİRİŞ 30.04.2023 09:52 GÜNCELLEME 30.04.2023 09:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için geri sayımını sürdürürken, Ankara Kantinciler Odası Başkanlığınca Yüksek Seçim Kuruluna, oy verme günü okul kantinlerinin açık olup olmayacağı konusu soruldu.

OKUL KANTİNLERİ SEÇİM GÜNÜ AÇIK OLACAK

Talebi görüşen Kurul, ilgili kanunlar ve Yüksek Seçim Kurulu kararlarının değerlendirilmesi sonucu, oy verme günü okullardaki kantinlerin açık bulundurulmasında engel bulunmadığına hükmetti.

Kurul, toplanmaya müsait masa ve sandalye düzeneğinden faydalanmamak şartıyla oy verme günü okullardaki kantinlerin açık bulundurulması gerektiğine karar verdi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ………. 1 yıl önce Şikayet Et
    beyin yıkamak icin YSK’YA göre Kazan. Kazan siyaseti engel değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama