Yeniden Refah Partisi muhalefeti rahatsız ediyor! Kaftancıoğlu'nun iftirasına tepki

Cumhur İttifakı'na katılmasıyla muhalefetin hedefine oturan Yeniden Refah Partisi'ne yönelik iftira kampanyası çirkinleşerek devam ediyor. Son olarak Canan Kaftancıoğlu, kadın milletvekili adayı üzerinden yeni bir yalan üretti.

Yeniden Refah Partisi muhalefeti rahatsız ediyor! Kaftancıoğlu'nun iftirasına tepki
Yeniden Refah Partisi muhalefeti rahatsız ediyor! Kaftancıoğlu'nun iftirasına tepki
GİRİŞ 01.05.2023 21:09 GÜNCELLEME 01.05.2023 21:50
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin Düzce'deki seçim aracında kadın milletvekili adayı Çiğdem Kulalı Seçkin'in görselinin karartıldığını öne sürerek siyasi yalana başvurdu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NE ASILSIZ İTHAM

Yeniden Refah Partisi’nin Düzce'deki milletvekilleri aracını taşıyan Kaftancıoğlu Twitter'daki hesabından, "Bu defa da 'kadının adı var kendisi yok' O yok saydığınız kadınlar, sandıkta hesabını soracak hepinizden!" sözlerini sarf etti.

BAZI HABER SİTELERİ BENZER BAŞLIKLARLA YALANI KÖPÜRTTÜ

CHP, PKK ve İyi Parti'ye yakınlığıyla bilinen internet haber siteleri YRP'li Çiğdem Kulalı Seçkin üzerinden üretilen yalan haberleri peş peşe benzer başlıklarla servis etti.

YRP'NİN KADIN MİLLETVEKİLİ ADAYI DİLEK ÇELİK: SAHTE ENDİŞENİZİ SİZİN OLSUN

Yeniden Refah Partisi Ankara 2. Bölge milletvekili adayı Dilek Çelik sosyal medya hesabından, CHP İstanbul İl Başkanı'na tepki göstererek, "Siz bilmezsiniz belki ama Milli Görüşün omurgasıdır kadınlar. Her başarıda pay sahibidir. Sahte endişeniz sizin olsun Yeniden Refah Partisi'nde kadının adı da vardır, gücü de, değeri de. Bizi takip etmeye devam!" ifadelerini kullandı.

Daha sonra gölge halindeki görsel seçim aracından kaldırılırken BBC Türkçe'ye konuşan Yeniden Refah Partisi'nden bir yetkili, "Adayımız fotoğrafının kullanılmasını kendi istemedi. Ama arkadaşlarımız onun yerine siluet kullanmış. Bu büyük bir yanlışlık. Hemen düzelttik." sözlerini kaydetti.

KADIN ADAYLARIN TANITIM GÖRSELLERİ KULLANILIYOR

Kara propaganda, çarpıtma ve algı operasyonu, Yeniden Refah Partisi'nin diğer kadın milletvekili aday resimlerinin seçim araçları ile broşürlerinde yer aldığının ortaya çıkmasıyla çürütüldü.

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • #avşarın delisi 11 ay önce Şikayet Et
    innemel müşriküüne necesün.
    Cevapla
  • usta 11 ay önce Şikayet Et
    Hani bu CHP zihniyeti değiştiydi. Bunlar yeni CHP idi. Bunlar değişmez, fırsatını bulsunlar fabrika ayarlarına geri dönerler.. kinleri hala devam ediyor..
    Cevapla
  • nevizade 11 ay önce Şikayet Et
    Canan kalasına buradan ekmek çıkmaz. Kendisi düşünsün bakalım acaba zihniyeti kendi gibilerini neye yarar görüyor.
    Cevapla
  • hmd 11 ay önce Şikayet Et
    Yüürrrrüüüü canan yürrüüüüü....
    Cevapla
  • haktan 11 ay önce Şikayet Et
    Bunun içi kararmış dışa vurmuş ne yapsan boş ıslah olmaz hoş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap