TRT1'in Kendi Düşen Ağlamaz dizisine Seksenler'den yılın transferi yapıldı! O geliyor...

TRT1’in büyük bir beğeniyle seyredilen projesi Seksenler’de üstlendiği ‘Pastacı Sami’ karakteriyle akıllarda yer eden Berat Yenilmez, Kendi Düşen Ağlamaz dizisiyle sözleşme imzaladı.

TRT1'in Kendi Düşen Ağlamaz dizisine Seksenler'den yılın transferi yapıldı! O geliyor...
TRT1'in Kendi Düşen Ağlamaz dizisine Seksenler'den yılın transferi yapıldı! O geliyor...
GİRİŞ 11.05.2023 12:26 GÜNCELLEME 11.05.2023 12:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

2019 - 2022 yılları arasında Seksenler yapımımda oyunculuk performansını sergileme fırsatı yakalayan Berat Yenilmez’den hayranlarının yüzünü güldürecek bir haber geldi. Hem yönetmenliğini hem yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği Seksenler’de rol aldığı ‘Sami Adıgüzel’ karakteriyle ilgi odağına oturan Berat Yenilmez, Kendi Düşen Ağlamaz projesiyle el sıkıştı.

Gönül Dağı 96.bölüm fragmanında ilginç tanışma! Beklenmedik anda karşısına çıkıyorGönül Dağı 96.bölüm fragmanında ilginç tanışma! Beklenmedik anda karşısına çıkıyor

Son olarak Senden Daha Güzel dizisiyle oyunculuk deneyimi yaşayan Berat Yenilmez, İnci Balabanoğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Kendi Düşen Ağlamaz dizisiyle ekranlara bomba gibi dönüş yapıyor. 

Berat Yenilmez, senaristliğini Tuna Kıygı ile Gülbike Sonay Üte’nin kaleme aldığı NGM imzalı Kendi Düşen Ağlamaz’da ‘Kadir’ karakteriyle ekranların tozunu atacak. Bilindiği üzere Berat Yenilmez, Erkenci Kuş, Kurtlar Vadisi Terör, Avrupa Yakası, Ruhsar, Ev Yapımı ve Sırlar Dünyası gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • ülkücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadro bozuldu, seyredilmiyor, pastaneci tiplemesi dışındaki dizilere gitsede, izlenmez, bir insanı her karektere sokarsanız, yok olur gidersiniz
    Cevapla
  • Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Seksenler dizisi pastaci sami .niyazi Ergun plak la guzeldi.ergun plak niyazi gidince bi anlami kalmadı ama diziyi cekmeye devam ettiler kimse izlemiyordu.
    Cevapla
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Seksenler dizisi sanki bizim hayatımızı çekmişler ahme ve güldenin. Seneryosu yüde doksan yaşamışımdır ama ben sevdim kavuşamadım.
    Cevapla
  • MuhammedAli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ilk seksenleri cok sevdik sami abi ahmet ergun plak niyazi sonraki yeni seksenler resmen sacmaladilar
    Cevapla
  • alo 1 yıl önce Şikayet Et
    Sami abi napiyon beyaa aynı beyaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig ekibini taşıyan THY uçağına yıldırım isabet etti!
Muhteşem anları Türk pilotları görüntüledi! 'Aurora Borealis' büyüledi