Diyanet İşleri Başkanlığına personel alım ilanı Resmi Gazete’de

Diyanet İşleri Başkanlığına mühendis alım ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığına personel alım ilanı Resmi Gazete’de
Diyanet İşleri Başkanlığına personel alım ilanı Resmi Gazete’de
GİRİŞ 03.05.2023 03:44 GÜNCELLEME 03.05.2023 04:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre; Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatına 20 adet mühendis alımı yapacak. Adaylar arasından 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı esas alınarak belirtilen sayının 3 katı kadarı başkanlıkça yapılacak olan sözlü sınav sonucuna göre alım yapılacak.

Alımı yapılacak olan 20 kişi arasından 18’inin üniversitelerin; bilgisayar mühendisliği, bilgisayar ve yazılım mühendisliği, bilgisayar sistemleri mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, yazılım mühendisliği programlarından mezun olması, 2’sinin ise adli bilişim mühendisliği lisans programlarından mezun olması ve 2022 yılında yapılan KPSS sınavından en az 70 puan almış olması gerekiyor.

Müracaatlar 2 Mayıs - 12 Mayıs tarihleri arasında DİBBYS programı üzerinden “sinav.diyanet.gov.tr” adresi üzerinden yapılabiliyor. Sözlü sınav ise Ankara’da gerçekleştirilecek.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • heval 11 ay önce Şikayet Et
    çocuk eğitimine ağırlık verilmeli 4+6 yaş çocuk eğitmenleri alınmalı bu güzel proje desteklenmeli
    Cevapla
  • mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    yeni kurulacak hükümette son altı ayda ne kadar işe alım ve kadro verilmiş ise hepsi iptal edilmesi gerekir çünkü umudunu kesen hükümet ne var ne yok sadat silahlı törör üyelerini belli başlı kadrolara yerleştirdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!