İstanbul'da FETÖ operasyonu: 10 gözaltı

İstanbul'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 'Signal' isimli uygulama üzerinden haberleştikleri belirlenen 14 şüpheliden 10’u yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da FETÖ operasyonu: 10 gözaltı
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 10 gözaltı
GİRİŞ 03.05.2023 09:31 GÜNCELLEME 03.05.2023 09:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel yapılanmasının deşifre edilerek örgüt mensuplarının yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar kapsamında örgütün Gaziosmanpaşa’da yeniden faaliyete geçmeye çalıştığı, şüphelilerin bu kapsamda gizli haberleşme ağı olarak 'Signal' programını kullandıkları belirlendi.



Ekipler haklarında yakalama kararı çıkarılan 2 ihraç öğretmen, 10 özel sektör ve 2 öğrenci olmak üzere 14 şüpheliye yönelik operasyon düzenledi.

12 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda çok sayıda dijital materyal, 9 bin 417 dolar, 152 bin lira, yaklaşık olarak 95 bin lira değerinde altın ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 10 şüpheli yakalanırken firari durumdaki 4 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İstanbul merkezli 6 ilde PKK operasyonu: 32 gözaltıİstanbul merkezli 6 ilde PKK operasyonu: 32 gözaltı

Ankara merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı varAnkara merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

Malatya'da 10 kilo metamfetamin ele geçirildi: 2 gözaltıMalatya'da 10 kilo metamfetamin ele geçirildi: 2 gözaltı

İstanbul merkezli operasyon: 13 gözaltı! Aralarında vekil adayı da varİstanbul merkezli operasyon: 13 gözaltı! Aralarında vekil adayı da var

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • haşhaşiler 1 yıl önce Şikayet Et
    fetö gebermiş. zavallı haşhaşiler yıllardır çaldıkları paraları nasıl paylaşacaklar bakalım. bazı gözü açık haşhaşilere milyon dolarlık villalar kalacak. bazı haşhaşilere şirketler paralar kalacak. bazı haşhaşilere ise hiç bir şey kalmayacak. halbuki bütün paraları birlikte çalmışlardı. bazılarıda kendi içlerinde para transferinde paraların bir kısmını cebine atıp lüks ciplerle geziyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu hainleri asmadığın sürece bitmezler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li başkanlardan Özgür Özel'e rest! Şimdi ne yapacak?
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı