İstanbul'da terör örgütü MLKP'ye operasyon: 6 şüpheli tutuklandı

İstanbul'da terör örgütü MLKP'ye yönelik operasyonda 6 şüpheli tutuklandı. Adreslerinde bulunmayan 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma sürüyor.

İstanbul'da terör örgütü MLKP'ye operasyon: 6 şüpheli tutuklandı
İstanbul'da terör örgütü MLKP'ye operasyon: 6 şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 04.05.2023 09:38 GÜNCELLEME 04.05.2023 09:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü MLKP'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, yürüttükleri çalışma sonucunda örgütün sözde gençlik yapılanmasında faaliyet yürüten 17 şüphelinin kimliklerini belirledi.

Tespiti yapılan 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 13 şüpheliyi yakaladı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ile örgütsel doküman ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 6'sı tutuklanırken, 7'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adreslerinde bulunmayan 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma sürüyor.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Kürt Oğlu Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kızzıların Hepsini Asmak Lazım... Hepsi Dededen Toruna Kadar Vatan Hainleri.. Bunlardan Memlekete Zerre Fayda Gelmez...
    Cevapla
  • atılan oyun vebali 1 yıl önce Şikayet Et
    bu seçim öyle bir seçimki bu ülkede yaşayan gerçek müslüman mümin yerli vatanperver ile bu ülkede yaşayan gerçek haçlı siyonist kafir münafık müşrik fasık hain kalleş lgbt sapkın yalan iftiracı sadık dostu uşaklarının gerçek sayısı ve oranının belli olacağı seçim dünyada kiminle berabersen ahirette mahşerdede onunla berabersin yaşasın CEHENNEM
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    TİPlilerin kesin bağlantısı vardır bunlarla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!