Gelin ve damat dış çekim için TCG Anadolu'yu tercih etti!

İzmir'de yaşayan çiçeği burnunda çift, nikah merasiminin hemen ardından TCG Anadolu'yu görmek için İzmir Alsancak Limanı'na geldi.

Gelin ve damat dış çekim için TCG Anadolu'yu tercih etti!
Gelin ve damat dış çekim için TCG Anadolu'yu tercih etti!
GİRİŞ 06.05.2023 17:20 GÜNCELLEME 06.05.2023 17:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geminin İzmir'de bulunması nedeniyle fotoğraf çekimini TCG Anadolu'da yapacaklarını belirten çift, gelinlik ve damatlıkla TCG Anadolu'yu ziyaret etti.

İzmir'de yaşayan Kamil Tekmen ve Ebru Karaca Tekmen çifti, gerçekleşen nikah merasimlerinin hemen ardından soluğu TCG Anadolu gemisinin demirlediği İzmir Alsancak Limanı'nda aldı. Gemiyi merak ettiklerinden dolayı nikahın hemen ardından gelinlik ve damatlıklarıyla rıhtıma gelen çiçeği burnunda çift, renkli görüntülere sahne oldu.

Nikah sonrası İnciraltı Sahili'nde gerçekleştirecekleri fotoğraf çekimlerini de gemide gerçekleştiren Kamil Tekmen ve Ebru Karaca Tekmen çifti, kendileri için unutulmaz bir anı yaşadıklarını dile getirdiler.

"NİKAHTAN ÇIKIP HEMEN BURAYA GELDİK"

Nikahın hemen ardından gemiyi ziyaret için limana geldiklerini söyleyen damat Kamil Tekmen, "Biz daha önceden bugün için nikah tarihi almıştık, geminin de İzmir'e gelmesi nasip oldu. Biz de nikahtan sonra gelip görmek istedik. Gemimiz vatana, millete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine hayırlı olsun. Emeği geçenlerden de Allah razı olsun. Biz de nikah sonrası dış çekim için gemiyi tercih etmiş olduk. Normalde İnciraltı'nda sahilide yapacağımız çekimlerin yerini TCG olarak değiştirdik. Nikahtan çıkıp hemen buraya geldik" dedi.



"UNUTULMAZ BİR ANI OLACAK"

Böyle bir anının kendileri için unutulmaz olduğunu belirten gelin Ebru Karaca Tekmen ise, "Benim için de sürpriz oldu, gelinliğimle TCG Anadolu'yu ziyarete geldik. Böyle bir şey nasip olduğu için çok mutluyum. Bizim için de unutulmaz bir anı olacak" sözlerine yer verdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • muto 11 ay önce Şikayet Et
    Amin bir ömürboyu inşAllah
    Cevapla
  • LEVENT 11 ay önce Şikayet Et
    ALLAH SİZİ KUTLU MESUT BAHTIYAR EYLESİN ikinizde bol bol para versin İNŞALLAH
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    helâl olsun hakîki vatan sevdalılarına , evlatlarına
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    rabbim bir ömür mutlu etsin bir yastıkta kocayın
    Cevapla
  • Mert 11 ay önce Şikayet Et
    Maşallah, Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
AK Parti'de değişim: 2K formülü