Ben Bu Cihana Sığmazam’da veda fırtınası bu kez çok sert esecek! 3'ü birden gidiyor

Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Gerek konusuyla gerekse kadrosuyla medya gündemini meşgul eden Ben Bu Cihana Sığmazam’dan üç isim birden gidiyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da veda fırtınası bu kez çok sert esecek! 3'ü birden gidiyor
Ben Bu Cihana Sığmazam’da veda fırtınası bu kez çok sert esecek! 3'ü birden gidiyor
GİRİŞ 09.05.2023 11:14 GÜNCELLEME 09.05.2023 11:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle seyircileri ekran başına kilitleyen Ben Bu Cihana Sığmazam’da ayrılık üstüne ayrılık gerçekleşti.

TRT1'in yeni dizisi Neşeli Günler'e peş peşe transfer! O isimleri görünce şaşıracaksınızTRT1'in yeni dizisi Neşeli Günler'e peş peşe transfer! O isimleri görünce şaşıracaksınız

Gerek Ateş, Suna ve Mercan’ın babaannesi gerekse Cezayir Türk’ün annesi rolüyle kameralar karşısına geçen Işıl Yücesoy, Ben Bu Cihana Sığmazam’la yollarını ayırıyor. Üstlendiği ‘Gülendam Türk’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Işıl Yücesoy’un Ben Bu Cihana Sığmazam’daki macerası sona erecek. Ben Bu Cihana Sığmazam ailesine elveda diyecek olan Işıl Yücesoy, mesleki kariyerinde Üvey Baba, Çemberimde Gül Oya, Yol Arkadaşım, Yer Gök Aşk, Unutursam Fısılda, Kara Para Aşk, Aşk ve Mavi, Ferhat ile Şirin gibi yapımlarda boy göstermişti.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir Türk’ün arkadaşı rolüyle ilgi odağına yerleşen Erkan Sever de hikayesi bitenlerden bir tanesi oldu. Rol aldığı ‘Orhan Temirol’ karakteriyle farklı bir soluk kazandıran Erkan Sever’in serüveninin noktalanması izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Bilindiği üzere Erkan Sever, Kalk Gidelim, Gülümse Yeter, Hayat Mucizelere Gebe, Kurtlar Vadisi Filistin, Avrupa Yakası gibi projelerde yer almıştı.

Son olarak ise hem Ethem’in eşi hem Cezayir Türk’ün kardeşi rolüyle ekran önüne çıkan Değer Soysal Alp de veda edenler kervanına katıldı. Oynadığı ‘Canan Marna’ karakteriyle projeye renk katan Değer Soysal Alp de artık kadroda olmayacak. Değer Soysal Alp, Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yanı sıra Elbet Bir Gün, Leyla ile Mecnun, Şeref Bey, Kaçak Gelinler, Güvercin, Ali Ayşe’yi Seviyor, Karakol gibi yapımlarda oynamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    simdi bunlar dizide öldü diye kac bölüm hikayeden üzülecekler bos isler
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşkiya gibi diziyi yediniz bu saçma sapan dizi koydunuz beter olun
    Cevapla
  • Vatandaş ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür diziler cahil gençleri çok kötü etkiliyor. Özellikle her hangi bir mesleği olmayan boş gezen gençler de özentiye sebeb oluyor Toplumda suç işleme potansiyelini artırıyor.
    Cevapla
  • Kübra 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT dizileri hariç .hepsi saçma diziler .sürekli adamlar eşlerini aldatıyor .herkes birbirini vuruyor .ailece izlenecek sizi değil bence .İnsanların ahlakını bozuyor.Aldatma diye film mi olur ya tövbe tövbe .çok saçma Allah ıslah eylesin .
    Cevapla
  • Yozgatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Başlamasını büyük heyecanla belkediğim ama umduğumu bulamadığım beş para etmez bir dizi. her dizi demi bu adam çift kadınla senaryo yazdırıyor. bu nasıl bir dizi. biraz fazla saçmalamışlar. ayrıca Türk emniyeti ve istihbaratı böyle bir adamı bulamayacak kadar da aciz değil. kısaca sevmedim. dizinin ne yaptığı belli değil. övüyor mu dövüyor mu. sapar saçma hasılı kelam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş-Hatayspor! CANLI
İsrail Gazze'de Kemal Advan Hastanesi çevresini vurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var