Abdulhamit Gül müjdeyi verdi.. Türkiye'nin 4. büyük şehir hastanesi Gaziantep'te açılıyor

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül Gaziantep'te günde 18 bin kişiye hizmet verecek 1875 yatak kapasiteli şehir hastanesinin bir kaç hafta içerisinde açılacağını söyledi.

GİRİŞ 07.05.2023 12:13 GÜNCELLEME 07.05.2023 13:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Gül, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi özel yayınında gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı.

Abdulhamit Gül'ün açıklamalarından satır başları;

SAHADA BÜYÜK BİR DESTEK VAR

Gaziantep'te hem gençlerde hem toplumun büyük bir kesiminde büyük bir teveccüh görüyorum. Daha önceki sahayı da bildiğimiz için vatandaşlarımızın o anlamdaki desteğini tahmin edebiliyoruz. 

Saha, vatandaşlarımız ilk turda bitireceğim diyor. AK Parti de Cumhur İttifakı da büyük bir çoğunluk elde edecek. yani sahanın kararı bu. "15 Mayıs'tan itibaren bugüne kadar yapılan hiçbir şey yarım kalmasın yoluna devam etsin Türkiye." diye bir yaklaşım var.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK 4'ÜNCÜ ŞEHİR HASTANESİ

AK Parti'ni kendisi bir güvence. Gaziantep'te günde 18 bin kişiye hizmet verecek 1875 yatak kapasiteli şehir hastanesi yapıyoruz. Birkaç hafta içerisinde hizmete girecek. 7 hastanenin bir arada olduğu bir kompleks. 

"7'Lİ BENZEMEZE" TEPKİ

Muhalefeti bir masa etrafından toplayan ne? Türkiye'nin ekonomisini, dış politikada; Libya konuSunda Ukrayna-Rusya savaşında herhangi bir ortak duruşunuz var mı? Dışarıdan bir tehdit olduğunda tezkere ile Mehmetçik sınır ötesi operasyon yapacak mı?

7'li benzemezi bir araya getiren Türkiye kaygısı değil "Tayyip Erdoğan gitsin" söylemi. "Tayyip Erdoğan gitsin"den başka bir proje, ufuk yok burada. 

AK PARTİ'NİN EN BÜYÜK GÜCÜ

AK Parti 2002'de geldi vatandaşa tepeden bakan, seçkinci statükocu bir yapıyı buldu. AK Parti'nin en büyük gücü, milletin kurduğu ve milletin değerlerini merkeze taşıyan bir parti. O yüzden biz statükonun bir sözcüsü olamayız. Her zaman reform içerisinde ve milletin sözcülüğünü sürdürmemiz lazım. 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Gaziantepli 11 ay önce Şikayet Et
    Gaziler ve Şehitler diyarına layık bir hastahane. Allah başta Başkan Erdoğan olmak üzere emeği geçenlerden razı olsun.
    Cevapla
  • SELAMET 11 ay önce Şikayet Et
    TEK CÜMLE.... ERDOĞAN IN BU VATANA YAPTIĞI MADDİ MANEVİ HIZMETLERİ KİLACDAROĞLU. Ve ZİHNİYETİ HAYAL BİLE edemez...
    Cevapla
  • Vatan 11 ay önce Şikayet Et
    Evet Abdülhamit Gül de yerli ve milli dır duruşu duruş, sözü söz sağlam bir kişiliktir.
    Cevapla
  • Fehmi 11 ay önce Şikayet Et
    Nevsehire de ya bir tıp fakültesi yada bir şehir hastanesi gerekli kayseri sehir hastanesi ancak kayseriye yetiyor
    Cevapla
  • Türk 11 ay önce Şikayet Et
    Maşaallah.. Allah emeği geçenlerden razı olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü