Ankara'da başörtülü kadına 'Defolun bu ülkeden' diyerek saldırdılar

Ankara'da iki kadın, başka bir kadına başörtülü olduğu gerekçesiyle saldırdı. Başörtülü kadına, "Tayyip size fazla yüz verdi, defolun bu ülkeden" sözleriyle öfke kusan iki kişi, Ayfer Çökmez'in başörtüsünü de çıkardı.

GİRİŞ 10.05.2023 18:44 GÜNCELLEME 10.05.2023 18:44
Bu Habere 583 Yorum Yapılmış

Ankara Altındağ'da iki kadın, bir kadına başörtülü olduğu gerekçesiyle sokak ortasında bir anda saldırdı. 

BAŞÖRTÜSÜNÜ HEDEF ALDI

"Tayyip size fazla yüz verip bu eşarbı nasıl kafanıza taktıysa biz de bu bez parçasını çıkarmayı iyi biliriz" diyerek öfke kusan saldırganlar kadının başörtüsü çıkardı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Ayfer Çökmez’in eşi Yasin Çökmez, olayın ardından olay yerine polis ekiplerinin sevk edildiğini söyledi. Çökmez, “Emniyete suç duyurusunda bulunduk. Tanımadığımız insanlar. Üçüncü bir kadın da ileride bekliyordu, doğru yapıyorsunuz devam edin diye diğer ikisine destek verdi. Olayın hemen ardından kızım yanımıza geldi, o da etkilendi” ifadelerini kullandı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 583
  • La Tahzen!!! 11 ay önce Şikayet Et
    YAKIN ZAMANDA DAHA BİRKAÇ AY ÖNCE 11 ŞEHRİMİZDE KIYAMETİN SENARYOSU YAŞANDI BELKİ DE. HİÇ Mİ GÖRMEZSİN, HİÇ Mİ DUYMAZSIN, HİÇ Mİ İDRAK ETMEZSİN EY İNSANOĞLU !!! %99 U MÜSLÜMAN OLAN ÜLKEMİZDE, MİNİ ETEKLİ, YATAK ODASI KIYAFETİ İLE GEZEN KADINLARDAN KAÇ TANESİNE ACABA BÖYLE BİR ŞİDDET UYGULANDI KAPALI KESİM TARAFINDAN. SİZİN DÜŞMANLIĞINIZ,KİNİNİZ,ÖFKENİZ İSLAMİYET'E!!! kaybedeceksiniz !!!
    Cevapla
  • İİslami Hareket 11 ay önce Şikayet Et
    İŞTE KEMALİZM ZİHNİYETİ ,İŞTE LAİK ZİHNİYET,KÜFFAR GİZLİ YÜZÜNÜ GİZLER HER ZAMAN TAKİ FIRSAT ELİNE GEÇİNCE ZATEN İMANLA ,KURANLA ALAKALARI OLMADIKLARI HER HAREKETLERİNDEN BELLİ DEĞİL Mİ BATIYI MEDENİ GÖRMÜŞLER , ÇIPLAKLIĞI MEDENİ GÖRMÜŞLER , ALLAH A HERTÜRLÜ İSYANI MEDENİ GÖRMÜŞLER HAİNLERLE İŞBİRLİĞİNİ MEDENİ GÖRMÜŞLER V.S İSTİKLAL MAHKEMELERİ ALTINDA 10 BİNLERCE İNANI Katlettiler...
    Cevapla
  • İbrahim eser 11 ay önce Şikayet Et
    Adam yalı kazığımısın sende saçlarını yolaydın azgın azınlıkların
    Cevapla
  • Akbel 11 ay önce Şikayet Et
    Azgın azınlık, daha seçimi kazanmadan kudurdu, sonunuz gelecek inşallah
    Cevapla
  • Vatandas 11 ay önce Şikayet Et
    Sizin allah cezanızı versin şimdiden terör estirmeye başladılar allahım bunlara fırsat vermesin hadisler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti