Kuruluş Osman 126.bölüm fragmanı: Kor gibi yanıyor! Yürekleri ağza getiren gelişme

Kuruluş Osman 126.bölüm fragmanında hain tuzak sonucu ele geçirilen Osman Bey, ‘Ant olsun ki, Türk'ü hür kılacağım. Ant olsun ki, sancağımızı cihanın en yüksek yerine dikeceğim!’ diyerek meydan okur.

GİRİŞ 16.05.2023 16:53 GÜNCELLEME 16.05.2023 16:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 126.bölüm fragmanında dört bir yana saldırı düzenlenir ve obaların hali vahim bir boyuta ulaşır. Ahali, içinden çıkılması güç bir durumun tam ortasındadır ve pek çok kişinin hayatının tehlikeye girmesi tansiyonu yükseltir. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında, ‘Bugün kimseye merhamet göstermeyeceksiniz, kimseyi sağ bırakmayacaksınız. Acımak yok!’ çıkışı büyük tehlikenin habercisidir.

Teşkilat'ta 4.sezon öncesi ayrılık üstüne ayrılık! İkisi birden TRT1 dizisinde olmayacakTeşkilat'ta 4.sezon öncesi ayrılık üstüne ayrılık! İkisi birden TRT1 dizisinde olmayacak

Pusuya düşürülen Osman Bey’in elinin kolunun bağlanması ve bir yerde hapsedilmesi gerilim yüklü dakikalara sahne olur. Başına gelen talihsiz olayı başarısızlık olarak görmeyen ve daha kaybetmediğini söyleyen Osman Bey, inancını ve azmini daima korur.

Proje tasarımını, senaristliğini ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini ise Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği Kuruluş Osman 126.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da ATV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Al Sancak 14.bölüm fragmanı: Ali yaşayacak mı? Önce vuruldu sonra uçurumdan aşağı düştüAl Sancak 14.bölüm fragmanı: Ali yaşayacak mı? Önce vuruldu sonra uçurumdan aşağı düştü

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • MASK 11 ay önce Şikayet Et
    Osman efendi (dizi senaryosu bakımından) kaçıncı kez düşmanın eline esir düşmüş merak ettim.( Tarihi bilgilerde yok diye biliyorum)
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Ertuğrul serisinden sonra sistematik olarak zıvanadan çıkan ve şimdilerde parodi haline gelen bir dizi. Uzun ömürlü olmayacak.
    Cevapla
  • Han 11 ay önce Şikayet Et
    Heyecan dorukta,yeni bölümü izlemek için çok ama çok sabırsızım doğrusu..bizimkiler yine nasıl galip gelecekler diye elbette,yiğitlik kanımızda var,yaşasın Osmanlı ve onlara bağlı olan torunları !!!
    Cevapla
  • kemal 11 ay önce Şikayet Et
    dogru mantik disi senaryo sanki valide sultan selçuklu sultani gibi davraniyor
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    iyice saçmalamaya ve sıkmaya başladı :(((
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!