İş bilmezliğin böylesi:İBB'den gece yarısı mahalle ortasında dev hiltilerle yol çalışması!

İstanbul'un göbeği Bahçelievler ilçesinde gece saat 01.20'de İBB tarafından aşırı gürültülü ekipmanlarla yürütülen yol çalışması iş bilmezlik örneği olarak kayıtlara geçerken büyük tepki topladı.

GİRİŞ 11.05.2023 16:44 GÜNCELLEME 11.05.2023 16:54
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni saran liyakatsiz kadroların beceriksizlik örneklerine bir yenisi daha eklendi. İBB’nin yüksek gürültülü yol bakım ve onarım çalışmasını gece saatlerinde gerçekleştirmesi İstanbulluları çileden çıkardı. İBB’ye bağlı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, 11 Mayıs Perşembe gecesi saat 01.20’de kırıcı hiltilerle mazgal çevresi çalışması yürüttü.

Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi, Sanayi Caddesi’ndeki aşırı gürültülü çalışmaya bölge sakinleri tepki gösterdi. İBB Yol Bakım ekipleri ise tepkilere, “Gündüz trafik nedeniyle yapamadığımız için çalışmayı geceye aldık” karşılığını verdi.

TEPKİLERE ALDIRMADILAR, POLİS DURDURDU

Baca ızgara yükseltme çalışması adı altında yürütülen faaliyet, yüksek gürültü sebebiyle şikayet edildi. Bölgeye intikal eden polis ekipleri, yapılan işlemin kanunsuz olduğunu hatırlatarak İBB'nin işkenceye dönüşen çalışmasını sonlandırdı.

Adeta bütün mahallelinin uykusundan uyandırıldığı çalışma, hangi işin hangi saat aralığında yapılabileceğinden dahi habersiz İBB’nin liyakatsiz kadrolarının iş bilmezlik örneği olarak kayıtlara geçti.

İşte o görüntüler:

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 59
  • Alparslan 11 ay önce Şikayet Et
    Bence en uygun saat sabah erken olsa sabah sabah yol çalışması mı olur normal saatde olsa işe gidiş saati akşam üstü trafik saati gün bitti ne zaman yapacaklar
    Cevapla
  • Nusret 11 ay önce Şikayet Et
    Çok basit geçmişte olduğu gibi saat 10.00 arası ile 16.00 arası trafiği de o an başka bir yere yönlendirilebilir eğer bilmiyorlarsa bundan önceki belediyeye sorabilirler
    Cevapla
  • Hatice 11 ay önce Şikayet Et
    İbb üniversite sınavı olduğu gece bizim kapıda yaptı gürültüyü kızımın sınavı vardi sinir olmuştuk
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Herşey güzel mükemmel Siz tayyip e ders verdik diye sevinin o size ders verdi haberiniz yok bide ülkeyi verin görün gününüzü
    Cevapla
  • Mahir 11 ay önce Şikayet Et
    Hak ettiler istanbula berbat edecekleri zaten belliydi
    Cevapla
  • Kurdi 11 ay önce Şikayet Et
    Ekremin tatili eksik olursa istanbul bedelini ağır öder he.yav bu halinizle nasıl hizmete soyunursunuz.siden taraf değilim ama taraftarınızada yazık günah yav.ekrem burdan bi tavsiye.hizmet ateşten gömlektir buna herkes katlanamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı