TikTok bu videoyu kaldırdı! 7'li koalisyonun üyeleri neler dememiş ki

Muhalefet temsilcilerinin skandal açıklamalarını içeren ve 1 milyon izlenmeyi geçince TikTok’tan kaldırılan video AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çelebi tarafından Twitter'da paylaşıldı.

TikTok bu videoyu kaldırdı! 7'li koalisyonun üyeleri neler dememiş ki
TikTok bu videoyu kaldırdı! 7'li koalisyonun üyeleri neler dememiş ki
GİRİŞ 12.05.2023 16:01 GÜNCELLEME 12.05.2023 16:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çelebi, TikTok isimli sosyal paylaşım platformunda bir milyon görüntülenmeyi geçmesinin ardından "Topluluk Kurallarına Aykırı Olma" gerekçesiyle kaldırılan videoyu Twitter'da paylaştı. Mehmet Ali Çelebi'nin muhalefete yönelik eleştirilerini içeren söz konusu videoda muhalefet partilerinin temsilcilerinin yapmış olduğu skandal açıklamalar da yer aldı.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çelebi'nin paylaştığı videoda yer alan ifadeleri şu şekilde:

"Libya'da ne işimiz var diyenler nerede? Mavi Vatan yayılmacılıktır diyenler nerede? Tezkereye hayır verip, terör devletine evet diyenler nerede? Teröristle fotoğrafı olan vekilin dokunulmazlığına destek olanlar nerede? Azerbaycan'a maalesef yardım ettik diyenler nerede? Bu asil millete soykırımcı diyenler nerede? Karadeniz'de Rusya ile ilişkilerimizi bitirelim, ABD'ye biat edelim diyenler nerede? KHK ile atılan FETÖ'cü ve PKK'lıları tekrar devlete dolduracağız diyenler nerede? Şanlı ordumuza kimyasal silah iddiası atanlar nerede? Avrupa'dan aferin bekleyenler nerede? Benim de yargılandığım kumpas davalarını yeniden açacak olanlar nerede? SİHA'lara dokunacağız, milli savunma sanayisini çökerteceğiz imasında bulunanlar nerede? Parayı Londra'dan alıyorlar zaten. Bebek katili Öcalan'ı salıvereceğiz diyenlere ses çıkarmayanlar nerede? Bebek katilinin heykelini dikeceğiz diyen Demirtaş'a şeref madalyası takacaklar nerede. Atatürk'e Dersim katliamcısı diyen vekil yeniden aday. Mutabakat metinlerine bir kere Atatürk yazmayanlar, Türk milleti yazmayanlar nerede? Genel merkezde bayrak kaldırıp özerklik isteyenler, Diyarbakır Kürdistan'ın parçasıdır diyenler nerede? Onlar orada biz de onların karşısındayız. Bizim konumumuz bu zaten. Siyah üzerinden beyaz tarifi yapmak bu."

Söz konusu videoda yer alan muhalefet temsilcilerinin sözleri de şu şekilde:

Ne işi var bizim askerlerimizin Libya'da? - CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu

Mavi Vatan diye bu 200 mile kadar uzanan alanı da eğer kendi egemenlik alanınız olarak görürseniz biraz saldırgan ve yayılmacı bir algı yaratırsınız. - Kılıçdaroğlu'nun Dış Politika Başdanışmanı Ünal Çeviköz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin tezkereye cevabı hayırdır - CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel

Maalesef Azerbaycan'a Türkiye'den silah yardımı yapıldı. - Kılıçdaroğlu'nun Dış Politika Başdanışmanı Ünal Çeviköz

Ermeni Soykırımı bu topraklarda yaşandı. - HDP Milletvekili Garo Paylan

KHK'lıların tamamı göreve iade edilecek. - CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu

Avrupa'dan bakacaklar, diyecekler ki aferin Türkiye. - Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan

Adına Ergenekon deyin Balyoz deyin yargı süreçlerinden geçtikten sonra ancak biz şöyledir ya da böyledir diyebiliriz. 

Sayın Öcalan, ağırlaştırılmış tecritin bir an önce kaldırılmasını istiyor. -HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan

Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz heykelini - HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş

Yerel yönetimlere özerklik getirilmeli. - CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Nuşirevan Elçi

Diyarbakır Kürdistan'ın parçasıdır. - CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek

KAYNAK: HABER7
Bekir Sıtkı Şirin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bekir Sıtkı Şirin
YORUMLAR 8
  • Güzel insan 11 ay önce Şikayet Et
    kerem adlı kullanıcı arkadaşımız harika tarif yapmış gercekten tebrik ediyorum..Deaş ne kadar müslümansa CHP de o kadar Atatürkcüdür nokta .
    Cevapla
  • Kerem 11 ay önce Şikayet Et
    Daeş terör örgütü ne kadar müslümansa, şimdiki CHP de o kadar Atatürkçüdür.
    Cevapla
  • Ayışığı 11 ay önce Şikayet Et
    Digerleri niye paylaşmıyor daha etkili olur
    Cevapla
  • amin 11 ay önce Şikayet Et
    Allah Mehmet Ali Çelebi gibi yiğitlerin sayısını artırsın. Allah milletimizi hak yolunda mücadele eden basiretli ferasetli çalışkan nesillerle desteklesin, milletimize Türk milletlerine ümmetimize diğerlerinin gıpta ile bakıp islama gönlünü ısındıracak bir yükseliş birlik beraberlik nasip eylesin. Biz hak yolunda gider ve çok çalışırsak Allah da karşılığı verir inşallah.
    Cevapla
  • medo 11 ay önce Şikayet Et
    Evlerinin yolunu bulabilecek kadar aklı olan, ortalama bir millette. Erdoğan hiç bir şey söylemese, hiç mitin yapmasa bile, insanlar yapılan onca esere, 20 yılda memleketin nereden nereye geldiğine baksa, birde muhalefetin söylediklerine, yaptıklarına, iş çevirdiklerine baksa, Erdoğan en az %80 oy olması lazım değimi ?. Peki durum ne, şimdi biz bunca insana ne diyeceğiz, nasıl izah edece
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!