Bakan Koca, İstanbul Beykoz Devlet Hastanesinin ihale tarihini açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Beykoz Devlet Hastanesinin ihalesinin 20 Haziran'da yapılacağını ve inşaatına kısa sürede başlanacağını açıkladı.

Bakan Koca, İstanbul Beykoz Devlet Hastanesinin ihale tarihini açıkladı
Bakan Koca, İstanbul Beykoz Devlet Hastanesinin ihale tarihini açıkladı
GİRİŞ 12.05.2023 21:00 GÜNCELLEME 12.05.2023 21:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter hesabından Beykoz Devlet Hastanesine ilişkin yaptığı paylaşımda, "İstanbul Beykoz Devlet Hastanesinin ihalesi, 20 Haziran 2023'te yapılıp inşaatına kısa sürede başlanacak. 500 yatak kapasiteli. Poliklinik sayısı 200, ameliyathane sayısı 22. Yoğun bakım yatak sayısı, 90'ı yenidoğan olmak üzere 139. Yetişkin ve çocuk diyaliz yatak sayısı 14. 125 bin metrekare kapalı alana sahip olacak İstanbul Beykoz Devlet Hastanemiz, çocuk, kadın doğum, onkoloji, KVC, ortopedi ve nöroloji hastanelerini içerecek." bilgisine yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin bugünden hayırlı olmasını diledi.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun...
    Cevapla
  • Deniz 11 ay önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş