Son dakika haberi: Haydar Demirel öldürüldü!

Son dakika haberi... MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.

GİRİŞ 13.05.2023 11:24 GÜNCELLEME 13.05.2023 17:26
Bu Habere 368 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Terör örgütü PKK/YPG içerisinde Türkiye, Irak ve Suriye'de pek çok bölgede faaliyet yürütmesinin ardından örgütün sözde Hol Eyaleti Genel Sorumluluğu'na getirilen Brüsk/Bager Türk/Bager Kemal kod adlı Haydar Demirel, MİT'in Suriye Tel Tamis'te gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.

Şehidimizin kanı yerde kalmadı!Şehidimizin kanı yerde kalmadı!

MİT'ten operasyon: PKK'nın sözde özel güç kurye sorumlusu etkisiz hale getirildiMİT'ten operasyon: PKK'nın sözde özel güç kurye sorumlusu etkisiz hale getirildi

MİT'ten PKK'ya Gara'da darbe: Neçirvan Seven etkisiz hale getirildiMİT'ten PKK'ya Gara'da darbe: Neçirvan Seven etkisiz hale getirildi

EYLEMLERİN HESABI SORULDU

Eylemleri nedeniyle uzun süredir MİT'in takibinde olan Demirel, 1997-2000 yıllarında Hatay Amanoslar’da faaliyet yürüttüğü dönemde Hassa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığı’na yönelik eylemleri gerçekleştirmiş, Hakkari Şemdinli'de iki ayrı eylemde yer almıştı.

MİT'ten operasyon: Eyvaz Beyaz etkisiz hale getirildiMİT'ten operasyon: Eyvaz Beyaz etkisiz hale getirildi

Lice kırsalında 2 PKK’lı etkisiz hale getirildi!Lice kırsalında 2 PKK’lı etkisiz hale getirildi!

Son dakika: Baran Kurtay öldürüldü!Son dakika: Baran Kurtay öldürüldü!

Ekibiyle birlikte 08-09 Mart 2010 tarihinde Şemdinli Derecek Olcaytepe üs bölgesi civarında 2 askerin şehit edilmesi, 3 askerin yaralanması ile sonuçlanan mayınlama eyleminin faili olan Haydar Demirel, ayrıca Hakkari Şemdinli Beyyurdu Jandarma Karakol Komutanlığı'na ait üs bölgesine 5 Temmuz 2010'da gerçekleştirilen eylemlerde yer alan örgüt mensuplarının sorumlusuydu.

MİT devreye girdi! Gara'da Tekin Okan etkisiz hale geitirldiMİT devreye girdi! Gara'da Tekin Okan etkisiz hale geitirldi

13 terörist etkisiz hale geitirldi13 terörist etkisiz hale geitirldi

ÖRGÜT MENSUPLARINA EĞİTİM VERİRKEN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Haydar Demirel, Haseke Eyaleti Genel Sorumlusu olarak faaliyet yürüttüğü 2020 yılından bu yana MİT’in takibindeydi. Son olarak MİT’in saha ajanları Haydar Haydar Demirel'in, Hol Eyaleti Genel Sorumlusu olarak Suriye Tel Hamis’te bulunduğunu tespit etti.

Neticesinde, PKK/YPG alay sorumlusu ve tabur sorumlusu ile birlikte, örgüt mensuplarına askeri eğitim verirken etkisiz hale getirildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 368
  • Mese 1 yıl önce Şikayet Et
    Çifte üzüntü var desene yedili masada bugün yaş var hem seçim hem cenaze leri var
    Cevapla
  • Bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayısına bereket
    Cevapla
  • A. Kezkic 1 yıl önce Şikayet Et
    ellerinizi öperim , yorumculara oturdukları yerde şu yapılsın bu yapılsın diye bilmişlik yapmasınlar , ellerinize sağlik desinler beklesinler.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıra Meclisteki hainlere gelsin artık.
    Cevapla
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Darısı tüm terör yöneticilerine inşaAllah. Üzüldüğüm şey ellisi yüzü bir arada olmaması.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit
Eski Mossad Başkan yardımcısından itiraf: Savaşı kaybettik İsrail ekonomisi çöküyor