TRT dijital platformu Tabii'nin sürükleyici Dayton dizisi beğeni yağmuruna tutuldu

TRT dijital platformu Tabii için çekilen Dayton dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor. Bosna gerçeğini anlatan dizi 6 bölüm olarak yayınlanıyor. Baskı, zulüm, soykırım ve dramın adı olan Dayton dizisi seyircisi tarafından takdir topladı.

TRT dijital platformu Tabii'nin sürükleyici Dayton dizisi beğeni yağmuruna tutuldu
TRT dijital platformu Tabii'nin sürükleyici Dayton dizisi beğeni yağmuruna tutuldu
GİRİŞ 14.05.2023 09:43 GÜNCELLEME 14.05.2023 09:43

Yaptığı projelerle başarısını kanıtlayan TRT, dijital platformu Tabii için çektiği diziyle gündemde bulunuyor. 1992 yılında başlayan Sırp kuşatması ile yapılan soykırımın boyutlarını anlatan Alija dizisinin beyazperdeye yansıması sonrasında TRT’nin Dijital Platformu Tabii için çektiği Dayton dizisi, karanlık bir sürecin bilinmeyenlerini gün ışığına çıkarıyor.

TRT dijital platformu Tabii'de yayınlanan Dayton dizisi seyirciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Amerika’nın Ohio eyaletindeki Dayton’da bir araya getirilen taraflar arasında yaşananlar, Aliya’nın kendi ifadesi ile Abdullah’ın  yaşadıkları 6 bölümlük dizide tarihe aktarılıyor.

Sancak Medya tarafından çekilen tarihi dizi, biyografi, drama ve savaş türünde dikkatleri çekiyor. 45 dakikalık 6 bölüm halinde yayınlanacak Dayton dizisinin yönetmenliğini Başak Soysal, senaristliğini Ümit Cihan Canpolat ve Rabia Bozkurt üstleniyor. Oyuncular arasında  Levent Öktem, Oktay Korunan, Şehsuvar Aktaş, Şükrü Türen, Bülent Alkış bulunuyor.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi