İHH Genç Atölye açıldı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca açılan, kırtasiye ağırlıklı ürünlerin bulunduğu "Genç Atölye" satışlara başladı.

İHH Genç Atölye açıldı
İHH Genç Atölye açıldı
GİRİŞ 18.05.2023 14:41 GÜNCELLEME 18.05.2023 14:41

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca açılan, kırtasiye ağırlıklı ürünlerin bulunduğu "Genç Atölye" satışlara başladı.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, Genç İHH öncülüğünde kurulan Genç Atölye'de, bez çanta, matara, tişört, defter ve ajanda gibi 15 farklı kalemde 96 çeşit ürün seçeneği sunuluyor.

İnternet sitesi üzerinden satışa sunulan ürünler, Fatih'teki satış mağazasından da alınabiliyor.

Çizim ve tasarımları Genç Atölye ekibi tarafından hazırlanan ürünlerden elde edilen gelir, İHH tarafından yurt içi ve dışında yapılan yardım çalışmalarında kullanılıyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Genç Atölye Sorumlusu Emine Ebrar Bilgin, atölyenin kar amacıyla değil yardım çalışmalarına katkı sunması için kurulduğunu belirtti.

Bilgin, "Ürün tasarımlarımızı yaparken özgün olmasını önemsiyoruz. Bununla birlikte bir bilinç oluşturacak belirli temaları kullanmaya çalışıyoruz. Gençler için ilgi uyandırabilecek ve ihtiyaca yönelik ürünler geliştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...