Sabiha Gökçen Havalimanı'nda oy kullanma işlemi devam ediyor

Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, dış hatlar terminalinin geliş ve gidiş katında yer alan sandıkların önünde yoğunluk oluşturdu

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda oy kullanma işlemi devam ediyor
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda oy kullanma işlemi devam ediyor
GİRİŞ 21.05.2023 17:33 GÜNCELLEME 21.05.2023 17:33

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy verme işlemi sürüyor.

Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, dış hatlar terminalinin geliş ve gidiş katında kurulan sandıkların önünde oy kullanabilmek için sıraya girdi.

Sandıklar önünde yoğunluk meydana gelirken pasaport ve kimliklerini ibraz eden vatandaşlar oylarını kabinlerde kullandı.

Sandık görevlileri, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yoğunluk nedeniyle oy kullanılamadığına yönelik sosyal medyada yer alan iddiaların doğru olmadığını belirtti.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri