HDP'li Aslan'dan "Babası KHK'dan ihraç edilen 16 yaşındaki genç intihar etti" iftirası

HDP'li Mehmet Ali Aslan'ın, babası KHK ile ihraç edilmiş bir din Kültürü öğretmeni olan bir gencin 'Biz terörist değiliz' diyerek silahla intihar etti şeklindeki paylaşımın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

HDP'li Aslan'dan "Babası KHK'dan ihraç edilen 16 yaşındaki genç intihar etti" iftirası
HDP'li Aslan'dan "Babası KHK'dan ihraç edilen 16 yaşındaki genç intihar etti" iftirası
GİRİŞ 22.05.2023 10:11 GÜNCELLEME 22.05.2023 10:11

HDP'li Mehmet Ali Aslan" 16 yaşındaki Trabzon’lu genç: Herkes duysun :“Biz TERÖRİST değiliz” diyerek silahla intihar etti. Lise öğrencisi A.G, Babası KHK ile ihraç edilmiş bir DİN Kültürü öğretmeni." şeklinde çirkin bir algı operasyonuna girişti.

Aslan'ın "Babası KHK'dan ihraç edilen 16 yaşındaki genç intihar etti" iddiasının doğru olmadığı ortaya çıktı. Fotoğraf, 2018 yılında intihar eden A.K.G.'ye aittir. Bu üzücü olayda intihar nedeninin bir bilgisayar oyunu olduğundan şüphelenilmiştir.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak