Başkan Erdoğan: Terör elebaşları Kandil'den CHP Genel Başkanı'na alenen oy istedi

Başkan Erdoğan, "14 Mayıs’tan önce terör elebaşları Kandil’den hemen her gün bir video çekerek CHP Genel Başkanı’na alenen oy istediler. Seçim sonrasında da bu zata verdikleri desteği açıkça devam ettirdiler." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 23.05.2023 22:53 GÜNCELLEME 24.05.2023 00:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü elebaşlarının Kandil'den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na video çekerek oy istediklerini belirtti.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN SES GETİRECEK PAYLAŞIM

Erdoğan, "14 Mayıs’tan önce terör elebaşları Kandil’den hemen her gün bir video çekerek CHP Genel Başkanı’na alenen oy istediler. Seçim sonrasında da bu zata verdikleri desteği açıkça devam ettirdiler. Elbette bunu babalarının hayrına yapmadılar." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın paylaşımının devamı şöyle:

KILIÇDAROĞLU'NUN MİTİNGİNDEKİ PKK'LILARIN ALÇAKÇA SLOGANLARI

"Ne CHP Genel Başkanı ne de masadaki arkadaşları, “kana kan, intikam intikam” naraları atanlarla ortak miting düzenlerken asla gocunmadılar, asla utanmadılar.

Başkan Erdoğan’ın Sivas mitinginde izlettirdiği CHP’nin terör örgütü ile seçim işbirliğini gözler önüne seren video:​

"GENÇLERİMİZİN KIVRAK ZEKASININ ÜRÜNÜ VİDEO ÜZERİNDEN ARSIZCA TEPİNİYORLAR"

Şimdi çıkmışlar, tüm bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran, gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar, hakaretler savuruyorlar.

"MİLLETİN GÖZÜNDEN KAÇIRMAYA ÇALIŞTIKLARI TÜM REZİLLİKLER..."

Oysaki takke düşmüş, kel görünmüştür; milletin gözünden kaçırmaya çalıştıkları tüm rezillikler tek tek ortaya saçılmıştır.

"BÖLÜCÜLER VE FETÖ'CÜLERLE KURDUKLARI ORTAKLIĞI GİZLEYEMEZLER"

Ne yaparlarsa yapsınlar; iktidara gelmek, koltuklarını korumak uğruna bölücüler ve FETÖ’cülerle kurdukları ortaklığı gizleyemezler.

"TERÖR İLLETİNDEN MİLLETİMİZİ KURTARACAĞIZ"

Son 40 yıldır ülkemizin başına musallat edilen, tıpkı bir sülük gibi Kürt kardeşlerimizin kanını emen terör illetinden milletimizi kurtaracağız.

"KAPALI KAPILAR ARDINDA YAPTIĞI PAZARLIKLAR BUNU ENGELLEYEMEYECEK"

CHP Genel Başkanı’nın meydanlarda verdiği sözler de kapalı kapılar ardında yaptığı pazarlıklar da bunu engelleyemeyecek"

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Turkish 10 ay önce Şikayet Et
    Bu savaş aslında Müslümanlarının haçlı kalıntılarına karşı verdiği bir savaştır, zafer bizim ALLAH'ın izni ile.
    Cevapla
  • ziyaretci 10 ay önce Şikayet Et
    Aslan aslanla ,çakal cakalla beraberdir Çakallarla geçit yok
    Cevapla
  • Yılmaz 10 ay önce Şikayet Et
    Kimbilir kapalı kapılar ardında gizli ne pazarlıklar yaptılar ne sözler verdiler. Adamlar artık ima da etmiyor açıkça söylüyor oy verin diye. Türkiye düşmanı bütün teröristlerin Kemal Kılıçdaroğlu na destek vermesi de düşündürücü. İnşallah bunları artık milliyetçi muhafazakar kardeşlerim de görüyordur ona göre oy verirler
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 10 ay önce Şikayet Et
    terorist aleni oy istiyor adamdan tık yok. ne günlere kaldık. gelde bunlara oy ver gelde bunlara güven .
    Cevapla
  • Türk 10 ay önce Şikayet Et
    Kim kiminle bu aziz millet biliyo.. Allah bu 7 li masaya ve avarelerine fırsat vermesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor