9 ilde FETÖ operasyonu: 30 şüpheli yakalandı

FETÖ/PDY Terör Örgütünün ankesör soruşturması kapsamında tamamı Deniz Kuvvetlerine mensup aralarında görevde olan 6 subayın da bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 9 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 30 şüpheli yakalandı.

9 ilde FETÖ operasyonu: 30 şüpheli yakalandı
9 ilde FETÖ operasyonu: 30 şüpheli yakalandı
GİRİŞ 24.05.2023 09:40 GÜNCELLEME 24.05.2023 09:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütünün örgütsel iletişim modeli olan ankesörlü telefon kartları ve ankesör/büfe gibi sabit hatlardan ardışık arandığı tespit edilen şüphelilere yönelik soruşturmalar devam ediyor.

Haklarında itirafçı beyanları da bulunan tamamı Deniz Kuvvetleri Komutanlığına mensup görevde bulunan 6 subay, 20 astsubay ve ihraç edilen 7 askeri personellerinde aralarında bulunduğu toplam 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 9 ilde yapılan operasyonlarda 30 şüpheli yakalandı. Diğer şüphelileri yakalama çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Sultan1071 11 ay önce Şikayet Et
    Diyelim ki KK gelse, içerideki KHK lıları ve tüm terör gruplarını çıkarsa adam artık 20 yıl iktidarda kalır onların vereceği oyla
    Cevapla
  • Ferhat 11 ay önce Şikayet Et
    2015/2023 iyi saklanmış tek tip elbise hücre hapsi acılı bu tür terör suçlarında uygulama lı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak