Ateş Kuşları'na yılın transferi! İddialı diziye katılan o isim herkesi hayrete düşürdü

ATV’nin her bölümü ayrı heyecana sahne olan ve gündemden düşmeyen dizisi Ateş Kuşları’nda yeni bir transfer bombası daha patladı. Son olarak Seversin dizisinde oyunculuk performansı sergileme imkanı elde eden Ergül Miray Şahin, Ateş Kuşları kadrosuna adını yazdırdı.

Ateş Kuşları'na yılın transferi! İddialı diziye katılan o isim herkesi hayrete düşürdü
Ateş Kuşları'na yılın transferi! İddialı diziye katılan o isim herkesi hayrete düşürdü
GİRİŞ 28.05.2023 13:13 GÜNCELLEME 28.05.2023 13:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Oyunculuk kariyerine ilk adımı 2006 yılında Sev Kardeşim dizisiyle atan ve burada üstlendiği ‘Seda’ karakteriyle keşfedilen Ergül Miray Şahin’in yeni adresi belli oldu. Yayınlandığı döneme damgasını vuran Seversin’den sonra herhangi bir projede görünmeyen Ergül Miray Şahin, ATV’nin büyük bir beğeniyle seyredilen dizisi Ateş Kuşları’yla el sıkıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yayınlanmaması herkesi üzmüştü! TRT1'den tarih açıklaması...Alparslan Büyük Selçuklu'nun yayınlanmaması herkesi üzmüştü! TRT1'den tarih açıklaması...

Daha önce Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl, Vuslat, Sol Yanım, Baş Belası gibi birbirinden iddialı yapımlarda boy gösteren Ergül Miray Şahin, Ateş Kuşları dizisinde sürpriz bir karakterle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Bülent İşbilen’in yönettiği, Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın yazdığı ve Mehmet Bozdağ'ın yapımcısı olduğu Ateş Kuşları’nın sürpriz oyuncusu Ergül Miray Şahin’in rolü belli oldu. Ergül Miray Şahin, 13 Ocak'tan beri yayın hayatına devam eden Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisinde 'Savcı Sare Çankırı' karakteriyle ekranların tozunu atacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • CAN 10 ay önce Şikayet Et
    TOM CRUSe GELMİŞ SANDIM.
    Cevapla
  • selami 10 ay önce Şikayet Et
    böyle önmsiz bir dizi için sanki ünlü biri geliyormuş gibi atılan şu manşete bakın..B öyle lüzümsüz diziyi ancak böyle lüzümsüz site haber yapar. al birini vur ötekine..
    Cevapla
  • selami 10 ay önce Şikayet Et
    dagilin cocuklar.. gidin kumda oynayin..
    Cevapla
  • asıl selami benim 10 ay önce Şikayet Et
    benim adımı niye kullanıyonuz loooo:)))
    Cevapla
  • selami 10 ay önce Şikayet Et
    sen kimsin la ????! önemsiz oldugun icin baskalarin ismini calan birisisin..
    Cevapla
  • Onur 10 ay önce Şikayet Et
    Rezilllik , Kim yazıyor bunları, Bu halkın zamanını neden bu diziler le çalıyorsunuz Bu işin vebali ni hiç mi düşünmüyorsunuz
    Cevapla
  • Kürşad 10 ay önce Şikayet Et
    Bomba deyince Bende messi veya ronaldo geldi zannettim
    Cevapla
  • Ergun 10 ay önce Şikayet Et
    Bombaya bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak