PKK'ya operasyon! Toprağa gömülü patlayıcı madde ele geçirildi

Bingöl’de bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda toprağa gömülü vaziyette makineli tüfek ve patlayıcı madde ele geçirildi.

PKK'ya operasyon! Toprağa gömülü patlayıcı madde ele geçirildi
PKK'ya operasyon! Toprağa gömülü patlayıcı madde ele geçirildi
GİRİŞ 25.05.2023 21:34 GÜNCELLEME 25.05.2023 21:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Valilik tarafından yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Özel Hareket Timlerinin katılımıyla nokta istihbarata dayalı olarak başlatılan, Şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz operasyonu çerçevesinde, Genç ilçesi Yeniyazı köyü kırsalında icra edilen arazi arama tarama faaliyetinde toprağa gömülü vaziyette, PKK/KCK terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ve malzeme ele geçirilmiştir. Ele geçirilen silah ve malzeme arasında 1 adet MG-3 makineli tüfeği, 5 kilogram amonyum nitrat patlayıcı maddesi, 200 kök kenevir bitkisi, 100 metre sulama hortumu ele geçirilmiştir. Ele geçirilen patlayıcı maddeler ve kenevir bitkisi imha edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

 

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Muhafazakar 10 ay önce Şikayet Et
    Bunları kimler sakladı,doğum dünü filan mı kutlayacaklardı acaba?
    Cevapla
  • Molla 10 ay önce Şikayet Et
    Hey CHP ve ortakları...görün bakın. bu hainlerle yola gidilmez....hy Saadetli kardeş, uyansana.
    Cevapla
  • jitem 10 ay önce Şikayet Et
    CHPKK bu işe de ne diyecek. silahlı halk hareketi demişti alçak hain KÜRT DÜŞMANI katil SİLO demirtaş. o patlayıcıları yedi sülalenize...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi