Üniversiteli gençlerden Erdoğan'a destek açıklaması!

Üniversiteli öğrenci topluluklarından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklaması geldi.

Üniversiteli gençlerden Erdoğan'a destek açıklaması!
Üniversiteli gençlerden Erdoğan'a destek açıklaması!
GİRİŞ 26.05.2023 14:38 GÜNCELLEME 27.05.2023 01:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Üniversiteli öğrenci topluluklarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklaması geldi. 

209 üniversiteden 700 öğrenci topluluğu Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme yönünde ortak bir bildiri yayımladı:

"Ülke olarak aziz devletimizin ve yüce milletimizin 2.Yüzyılının başlayacağı bir seçimin son günlerine yaklaşmış bulunmaktayız. Her seçimin ana gündemi olan Gençler olarak; bizleri kalıba koyanlar, harflere sıkıştıranlar, adımıza söz ve duruş belirtenlerden bağımsız, Üniversiteli Gençler olarak kendi sözümüzü söyleme ve tarafımızı kamuoyuna deklare etmek amacıyla yüzlerce topluluk ve bu topluluklara mensup yüz binlerce üniversiteli öğrenciler olarak, Sultan Alparslan’ın, Osman Gazi’nin, Fatih’in, Gazi Mustafa Kemal’in torunları ve onların dava ve fikriyatlarının mukaddes emanetçileri olarak, bu yazılı açıklamayı yapıyoruz. İktidar için her şey mübah diyen anlayışın, ülkemizi ve milletimizi iktidarda kalmak için nelere ve kimlere peşkeş çekeceğini bilemediğimiz için; Seçimin gerçekleştiği 24 saatte yaşadıklarımızı unutamadığımız için yapıyoruz bu açıklamayı.

Bizler Üniversiteli Gençler olarak:

Gençleri terör belasından kurtarmış, Milli Savunma alanında dünya liderliğine taşımış ittifaktan yanayız. Mavi Vatanımıza sahip çıkan, Karabağ’da, Libya’da, Tunus’ta ve Ukrayna’da Şanlı Türk Bayrağını umutla dalgalandıranlardan yanayız.

Bizlerin temsil yetkisini 30’tan 18’e indirerek bizlere fırsat tanıyan ve mecliste en çok genç vekile yer verenden tarafız.

Dış politikada yeni bir ufuk açan ve ülke olarak, devlet olarak hakettiğimiz konuma yaklaştırandan tarafız. Bizlere ücretsiz eğitim hakkı tanıyanlardan, katsayı eşitsizliğini kaldıranlardan yanayız. 28 Mayıs seçimleri yaklaşırken, ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmak ve geleceğe daha umutlu bakmak isteyen üniversiteli gençler olarak; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yanayız."

Üniversiteli öğrenci topluluklarının tüm listesi için buraya tıklayın.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • yaş 54 11 ay önce Şikayet Et
    teknofest kuşağı ülkemizin geleceği ve teminatıdır.
    Cevapla
  • arif 11 ay önce Şikayet Et
    Helal gençler.
    Cevapla
  • Abd 11 ay önce Şikayet Et
    zafer inanlarındır rabbim çok yüksek oyla başkanlığı büyük usta tayyip erdoğana ikram etsin amin
    Cevapla
  • MiSaFiR 11 ay önce Şikayet Et
    ŞART-ŞART-ŞART !!! Birinci turda REİS'i tercih edenlerin oyları SANDIKLARDA DURMUYOR ARTIK. Aynı kişilerin öncelikle, MUTLAKA İKİNCİ TURDA DA GİDİP OY VERMESİ GEREKİR...Çünkü, diğer yerlerden ilave oy katkısı olabilmesi için, birinci turdaki oyların GARANTİ OLMASI ŞART-ŞART-ŞART !!!
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    İşte osmanlını torunları uyanıyor bunlar oasmanlının z kuşağı tok tan araştırmayı yapıp gençliğini heba eden chp z kuşağı değil bunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"