Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan CHP'li Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun "kolluk kuvvetlerinin oy kullanması" hakkındaki paylaşımına ilişkin, "Canan Kaftancıoğlu bu hatasını düzeltmek istiyorsa derhal istifa etmelidir." ifadesini kullandı.

GİRİŞ 28.05.2023 04:13 GÜNCELLEME 28.05.2023 12:03
Bu Habere 168 Yorum Yapılmış

Özcan, sosyal medya hesabından "Türk polisine, jandarmasına kimse hakaret edemez, haddini aşamaz. Bu asker ve polis kardeşlerimiz bizlerin huzuru için canlarını ortaya koyuyorlar. Polis ve asker kardeşlerime laf söyleyen Canan Kaftancıoğlu'nu şiddetle kınıyorum. Bunun bahanesi de olmaz, özrü de olmaz. Canan Kaftancıoğlu bu hatasını düzeltmek istiyorsa derhal istifa etmelidir. Bu yapılan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na siyasi bir komplodur." paylaşımında bulundu.

Canan Kaftancıoğlu, sandık başkanları, görevlileri ve müşahitlerine yönelik attığı tweette, başka bir belge ya da fotokopi olan 142 belgesi ile oy kullandığı tespit edilen kolluk kuvvetleri hakkında, "Suratına da tükürebilirsiniz diyeceğim ama tükrüğünüzü ziyan etmeyin." ifadesini kullanmış, gelen tepkiler üzerine bu tweetini silmişti.

EGM ve Jandarma'dan Canan Kaftancıoğlu'nun iftiralarına sert tepki: Düpedüz yalandır!EGM ve Jandarma'dan Canan Kaftancıoğlu'nun iftiralarına sert tepki: Düpedüz yalandır!

EMNİYET VE JANDARMA KINAMIŞTI

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığından da Kaftancıoğlu'nun paylaşımına ilişkin, "Kaftancıoğlu'nun ifadeleri, algı operasyonu yaratmaya yönelik düpedüz bir yalandır. Bu yalan, iftira ve hakareti kabul etmiyoruz müfterinin kendisine iade ediyoruz." açıklamasında bulunulmuştu.

Açıklamada, şunlar kaydedilmişti:

"Kaftancıoğlu ve türevleri, ne yaparlarsa yapsınlar bizi yolumuzdan alıkoyamayacak, tüm girişimlerine rağmen terörle mücadelemizi sekteye uğratamayacaklardır. Yüzüne tükürülmesi gereken Kaftancıoğlu'nun ifade ettiği gibi kahraman polisimiz ve kahraman jandarmamız değil, kendisinin kol kola gezdiği, yakın dostluk kurduğu terör örgütleridir. İftiraları ve yalanları nedeniyle Kaftancıoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır."

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 168
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    ne hikmetse askeri büyük çoğunluğu chpye oy veriyor...yazık...
    Cevapla
  • Chpkkiyiftö 11 ay önce Şikayet Et
    Chpye böyle milletçi başkanlar lazım dağdan gelen değil
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Seni tükürüğe boğmak lazım da adam yerine koyarlar seni
    Cevapla
  • Kürşad tigin 11 ay önce Şikayet Et
    Tanju bey inşallah yerli ve milli muhalefeti oluşturacak yegane kişisiniz kendi partinizde başarılar dilerim inşallah partinizin başına geçersiniz!
    Cevapla
  • HHH 11 ay önce Şikayet Et
    Ne istifası görevden alınmalı ama sıkar biraz CHP zihniyetin nasıl bir illet olduğunun görüntüsü bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü