TRT1 dizisine efsane bir isim geliyor! Alparslan Büyük Selçuklu'da 'Yakuti' fırtınası...

Uzun bir süre boyunca Kuruluş Osman'da oyunculuk kariyeri geçiren Emre Basalak'ın Alparslan Büyük Selçuklu'ya getirilmesi medya gündemine bomba gibi düştü. Verdiği aranın ardından Alparslan Büyük Selçuklu'ya evet diyen Emre Basalak, Sultan Alparslan'ın abisi rolüyle bambaşka bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

TRT1 dizisine efsane bir isim geliyor! Alparslan Büyük Selçuklu'da 'Yakuti' fırtınası...
TRT1 dizisine efsane bir isim geliyor! Alparslan Büyük Selçuklu'da 'Yakuti' fırtınası...
GİRİŞ 30.05.2023 09:57 GÜNCELLEME 30.05.2023 09:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlk oyunculuk tecrübesini bir döneme damgasını vuran Ekmek Teknesi dizisiyle elde eden başarılı oyuncu Emre Basalak'tan takipçilerinin yüzünü güldürecek bir haber geldi. Kuruluş Osman sayesinde ününe ün katan ve burada rol aldığı 'Gündüz Bey' karakteriyle izleyenlerin takdirini toplayan Emre Basalak, Alparslan Büyük Selçuklu'yla ekranların tozunu atacak.

Gönül Dağı 100.bölüm fragmanında Elif'ten yürekleri dağlayan haber! Eğer bulunmazsa...Gönül Dağı 100.bölüm fragmanında Elif'ten yürekleri dağlayan haber! Eğer bulunmazsa...

Kuruluş Osman'dan sonra yine bir dönem dizisiyle daha mesleki kariyerine devam edecek olan Emre Basalak'ın Alparslan Büyük Selçuklu'daki rolü izleyici kitlesini heyecanlandırdı. Kuruluş Osman ve Ekmek Teknesi'nin yanı sıra Köprü ve Deniz Yıldızı gibi yapımlarda da oyunculuk performansını sergileme fırsatı yakalayan Emre Basalak'ın, Alparslan Büyük Selçuklu sürpriz karakterle bomba gibi dönüyor. 58.bölümde Alparslan Büyük Selçuklu'ya dahil edilecek olan Emre Basalak, Süleyman ile Alparslan'ın ağabeyi 'Yakuti' karakteriyle senaryoya hareketlilik kazandırmaya hazırlanıyor.

Kuruluş Osman'la yollarını ayıran isim Ömer'le el sıkıştı! Ortalığı tozu dumana katacakKuruluş Osman'la yollarını ayıran isim Ömer'le el sıkıştı! Ortalığı tozu dumana katacak

Aynı zamanda Çağrı Bey'in oğlu, Kavurt Bey'in kardeşi ve Zübeyde Hatun'un babası rolüyle kameralar karşısına geçecek olan Emre Basalak seyirciyi etkisi altında bıraktıracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • hayati 10 ay önce Şikayet Et
    üzümcü gibi bir geziciyi diziye katmışlar benim için bu dizi bitmiştir...
    Cevapla
  • Kul fatma 10 ay önce Şikayet Et
    Hani nerede halusülasyon mu görüyorsun haberde
    Cevapla
  • Hayatidehgit 10 ay önce Şikayet Et
    Senin hayatın bitmiş git geziye çık...
    Cevapla
  • Dahada var ! 10 ay önce Şikayet Et
    Son bölümdeki uçurum sahnesi çok saçmaydı.
    Cevapla
  • Tokatlı 10 ay önce Şikayet Et
    şimdi oldu atv kuruluş osman dizisini mahvettiniz şimdi sıra bu dizide
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı